avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate narcisa29

Activitate narcisa29

Ordonanta a fost pe motivul vacantei, iar noi am demonstarat ca nu am cu cine sa -l las in luna august eu trebuind sa fiu cu data de 1 august la munca, am prezentat o fotografie cu mesajul catre tata la care nu am primit nici un raspuns! Eu nu sunt avocat dar cred ca motivul vacentei in cazul meu a fost gresit, dar avocata trebuia sa stie asta . Eu nu stiu la care alta procedura de urgenta as fii putut apela.
Acum chiar daca sora ma ajuta in continuare eu cum il pot transfera pe copil la Timisoara daca nu-l pot inscrie la scoala si nici sa -l iau cu mine!
nu am cu cine sa-l las atunci nu pot nici sa plec. Nerespectand contractul de munca mai raman si fara loc de munca.
Sa fac apel dureaza o luna cel putin, sa atac sentinta cea veche dureaza un an sau poate chiar mai mult
nu pot iesi din tara deoarece pe sentinta scrie custodie comuna, de acea am nevoie de acordul lui!
Copilul nu a iesit inca din Romania!!
Răspuns la discuția Sentinta Civila 1
inca nu mi s/a comunicat , eu as fii vrut sa merg si cu apel si cu o noua ordonanta dar nu stiu daca e bine?? daca spun avocatului acest lucru atunci dupa el ar merge cu amandoua doara sunt doua onorari
un nou proces cu o noua ordonanta presedintiala sau sa o atacam pe cea care am facut-o saptamana trecuta. Pentru a fii aprobata o ordonanta de genul ce documente ar fii nevoie? precizez ca la acest dosar am depus rezervarea la autobuz , contractul meu de munca cat si cel de locuinta traduse in limba romana , un mesaj pe telefon cum ca ii aduc la cunostinta faptul ca vreau sa l iau cu mine in vacanta luna august deoarece el a spus ca nu vine, dovada ca nu am cu cine sa/l las in tara ,mama fiind bolnava cu gradul 1 de boala iar sora( cea care m- a ajutat pana acum cu ingrijirea copilului) se muta in luna agust la Timisoara cu un nou loc de munca si se stabileste intre timp acolo.
Am nevoie de un sfat deoarece am avut pana acum 3 avocati , unul in 2010, altul 2014, acum cel cu ordonanta care pleaca in concediu si care nu mi-a indeplinit asteptarile!!
Sunt fara idee care ar putea fiind calea , avand in vedere ca ma duc la avocat , dar cu ce anume... atac, o noua ordonata avand in vedere ca tatal a trimis in cele din urma un mesaj in care spune ca ne blocheaza si ca ne vedem in anul 2020.
Care ar fii procedura cea mai convenabila in momentul de fata si cea mai rapida.
Precizez ca am primit aceasta respingere in perioada de o saptamana , atacul ducand probabil la o perioada mai lunga si expira si rezervarea biletului si plecarea mea in germania la locul de munca unde eu rebuie sa fiu cu data de 1 august acolo!
Va rog o indrumare corecta!!

20.07.2016
Ora estimata: 8:45
Complet: C III civil - v
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanta... , domiciliată în , jud. Hunedoara, şi reşedinţă în Germania, oraş Schliengen, str. Altingerstrasse, în contradictoriu cu pârâtul ... domiciliat în Petrila, str. 8 Martie, bl.35, ap.37, jud. Hunedoara. Cu drept de apel în termen de 5 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Petroşani, în cazul exercitării acestei căi de atac. Dată şi pronunţată în şedinţa publică, azi 20.07.2016.
Document: Hotarâre 1980/2016 20.07.2016
daca cerem din nou o ordonanta care va dura mai putin de doua saptamani cu completarea mesajului nu e mai bine?
Am cerut suplinirea acordului parintesc pentru a pleca in vacanta
Nu avem refuzul scris al tatalui, tatal fiind in elvetia, avem doar un nr de telefon unde am trimis un mesaj la care nu am primit raspuns. Mesajul a fost trimis de pe telefonul meu, in ziua cand a fost procesul de ordonanta presedintiala am primit seara un mesej pe telefonul copilului de aceasta data cum ca n-ea blocat si ca ne vedem in anul 2020, ordonanta a fost respinsa inca nu stim motivul!!
la ordonanta preseditiala nu avem motivul de ce a fost respins inca. Noi suntem in Romania , Am venit in concediu. Ce am presentat mai sus este o sentinta din 2014.
Ordonanta presedintiala a fost pe motivul vacantei copilului in luna august.
La dosar am presentat contractul de munca si de locuinta traduse in limba romana cat si o rezervare la autocar , certificatul de handicap al mamei mele ca nu poate avea grija de iel, sora mea mutanduse acum in timisoara si avand nevoie de timp sa se aseze acolo. Eu ne avand domiciiu acolo nu il pot inscrie pe copil la scoala in timisoara. Sora mea a avut grija pana acuma de baiat. ACum eu cu data de 1 august trebuie sa fiu la munca . Vroiam sa ne petrecem macar aveasta vacanta impreuna, din pacate s-a respins