avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate 42MELANIA

Activitate 42MELANIA

Buna ziua. La angajare ca functionar public la o primarie, conform legislatiei in vigoare, salariul de baza va fi stabilit conform Ordonanta nr.9 din 30.01.2008 ?
Ce sporuri se mai adauga pentru determinarea salariului brut final ? Va multumesc.
Buna ziua, In cazul decesului unei persoane care a beneficiat de drepturile date de legea nr.118/1990, sotia celui decedat va beneficia de drepturile date de lege ( de ex. bilete de calatorie gratuite ) ? Va multumesc.
Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu salarizarea unitara a personalului platit din fondurile publice ( Primarii), in cazul in care sunt mai multi angajati incadrati de ex. in categoria consilieri, clasa I si gradul profesional superior ( cu vechime in functie sau specializare diferite) toti “vor fi salarizati la nivelul maxim al salariului de baza/indemnizatiei de incadrare din cadrul institutiei sau autoritatii publice respective”? Va multumesc.
Buna ziua,
Diplomele absolventilor de invatamant superior de lunga durata sunt echivalente cu diplomele de master? Multumesc
Buna ziua. Am o intrebare legata de scutirea acordata in cazul impozitului pe cladiri . In cazul unui imobil ( bun comun ) unul din proprietari beneficieaza de scutiri conf. Decret lege nr.118/1990, scutirea va fi 100% sau 50%, fiind imobil "bun comun"? Multumesc