avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutirea acordata in cazul impozitului pe cladiri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutirea acordata in cazul impozitului pe cladiri

Buna ziua. Am o intrebare legata de scutirea acordata in cazul impozitului pe cladiri . In cazul unui imobil ( bun comun ) unul din proprietari beneficieaza de scutiri conf. Decret lege nr.118/1990, scutirea va fi 100% sau 50%, fiind imobil "bun comun"? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2016
42MELANIA, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:40, 14 Iulie 2016
Scutirea de impozit este de 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt scutiti beneficiarii legii 189/2000 de impozitele locale? codrean_a codrean_a Buna ziua, V-as ruga sa-mi indicati daca in baza Legii 227/2015 privind noul Cod Fiscal persoanele incadrate la Legea 189/2000 beneficiaza in continuare de ... (vezi toată discuția)
Scutire in baza legii 118/90 interval interval Apartamentul in care locuiesc, il detin impreuna cu sotia, eu in cota de 3/4 iar ea cota 1/4. Sotia este beneficiara a Legii 118/1990. Scutirea de impozit la ... (vezi toată discuția)
Scutirea de la plata taxei pe teren avramo avramo O persoana este beneficiara prevederilor Decretului Lege nr. 118/1990 republicat, conform căruia este scutită de la plata impozitelor şi taxelor locale. ... (vezi toată discuția)