avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate alan1976

Activitate alan1976

am facut un cantract de consiliere juridica cu numitul xxxxxxxxx din ilfov , otopeni pentru contestatii la executare silita cu bancile. eu am facut un contract in care trebuia sa achit 215 lei avans (pe care i-am platit pe loc) si urma sa mai achit inca 250 lei la finalul procesului in cazul in care castiga acest proces. acum m-am trezit ca el rezilieaza contractul fiindca nu i-am platit factura eliberata de societatea lui cu suma de 430 lei (eliberata in format electronic pe mail). eu discutasem cu el pt 215 avans si restul la sfarsit, fiindca asa scrie si in contract.
Cum recuperez banii de la el?
Daca sunt deja executat silit, de catre un executor judecatoresc in numele unei societati de recuperari creante , in urma unui contract cu banca pt credit de nevoi personale sau descoperiri de card si in urma unor propriri salariale am incheiat un angajament de plata lunara cu societatea de recuperare , desi datoria initiala cu banca a fost cu mult sub jumatatea pretentiilor banesti al societati de recuperatori, mai pot face ceva pt a opri platiile in urma deciziilor date de catre inalta curte de casatie si tribunalelor priviind drepturile si obligatiile cesionari creantelor firmelor de recuperare?