avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita de la recuperatori
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita de la recuperatori

Daca sunt deja executat silit, de catre un executor judecatoresc in numele unei societati de recuperari creante , in urma unui contract cu banca pt credit de nevoi personale sau descoperiri de card si in urma unor propriri salariale am incheiat un angajament de plata lunara cu societatea de recuperare , desi datoria initiala cu banca a fost cu mult sub jumatatea pretentiilor banesti al societati de recuperatori, mai pot face ceva pt a opri platiile in urma deciziilor date de catre inalta curte de casatie si tribunalelor priviind drepturile si obligatiile cesionari creantelor firmelor de recuperare?

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma de recuperare ThisIsIt ThisIsIt Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)
Nulitate nechinate nechinate Buna ziua Am o sentinta de executare silita din data de 20/05/2016 ceruta de firma de recuperari creante AGIO Wierzytelnosci Plus Niestandaryzowany ... (vezi toată discuția)
Declarare nula executare silita nechinate nechinate Buna ziua Am o sentinta definitiva de executare silita din data de 20/05/2016 ceruta de firma de recuperari creante AGIO Wierzytelnosci Plus Niestandaryzowany ... (vezi toată discuția)