avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Declarare nula executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Declarare nula executare silita

Buna ziua
Am o sentinta definitiva de executare silita din data de 20/05/2016 ceruta de firma de recuperari creante AGIO Wierzytelnosci Plus Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwestycyjny Zamkniety SA ,[KREDYT INKASO] prin avocat in calitate de intimat si data unui executor judecatoresc sa o puna in aplicare. Din momentul acela a inceput executarea silita.S-au retinut pana acuma 12000 lei din 27000 de lei. Am facut contestatie la executare dar sa respins.
Va rog sa-mi spune-ti daca pot beneficia de Decizia Înalta Curte de Casație și Justiție nr. 19/2018 si pot opri executarea silita ca fiind nula s-au de Decizia ICCJ nr 11/ 16.04.2018 . Ce pot face pentru asta? Pot cere anularea hotarari hudecatoresti de incuvintare a executari silite , anularea intregii executari si restituirea sumelor ajunse la executor ?
Pe internet am dat de urmatoarele discutii
Toate Executarile Silite Ale Recuperatorilor Sunt NULE
Inalta Curte I-a Desfiintat Pe Recuperatorii De Creante
Executarile Silite-Decizia Inaltei Curti De Casatie Si Justitie nr. 19 Din 2018
Multumesc

Alte discuții în legătură

Nulitate nechinate nechinate Buna ziua Am o sentinta de executare silita din data de 20/05/2016 ceruta de firma de recuperari creante AGIO Wierzytelnosci Plus Niestandaryzowany ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita alinamariananistor alinamariananistor Buna ziua,imi puteti spune va rog unde pot verifica daca mi s-a prescis executarea silita,stiu ca se poate verifica intr-o baza de date.Daca cumpar o casa si o ... (vezi toată discuția)
Cesiunea de contract de credit este acelasi lucru cu cesiunea de creanta? Dragos Constantin Dragos Constantin Buna ziua. Sunt executat silit din cauza unui contract incheiat cu BRD in 2012. Am primit notificarea in 2014 in care scrie ca: a fost cesionat [b]dosarul ... (vezi toată discuția)