avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nulitate
Discuție deschisă în Executare silită

Nulitate

Buna ziua
Am o sentinta de executare silita din data de 20/05/2016 ceruta de firma de recuperari creante AGIO Wierzytelnosci Plus Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwestycyjny Zamkniety SA , prin avocat la tribunal si data unui executor judecatoresc sa o puna in aplicare. Din momentul acela a inceput executarea silita.
Va rog sa-mi spune-ti daca pot beneficia de decizia Înalta Curte de Casație și Justiție nr. 19/2018 si pot opri executarea silita ca fiind nula . Ce pot face pentru asta?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Declarare nula executare silita nechinate nechinate Buna ziua Am o sentinta definitiva de executare silita din data de 20/05/2016 ceruta de firma de recuperari creante AGIO Wierzytelnosci Plus Niestandaryzowany ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita alinamariananistor alinamariananistor Buna ziua,imi puteti spune va rog unde pot verifica daca mi s-a prescis executarea silita,stiu ca se poate verifica intr-o baza de date.Daca cumpar o casa si o ... (vezi toată discuția)
Executare silita de la recuperatori alan1976 alan1976 Daca sunt deja executat silit, de catre un executor judecatoresc in numele unei societati de recuperari creante , in urma unui contract cu banca pt credit de ... (vezi toată discuția)