avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum recuperez prejudiciul de la un consilier juridic ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum recuperez prejudiciul de la un consilier juridic care nu a respectat contractul

am facut un cantract de consiliere juridica cu numitul xxxxxxxxx din ilfov , otopeni pentru contestatii la executare silita cu bancile. eu am facut un contract in care trebuia sa achit 215 lei avans (pe care i-am platit pe loc) si urma sa mai achit inca 250 lei la finalul procesului in cazul in care castiga acest proces. acum m-am trezit ca el rezilieaza contractul fiindca nu i-am platit factura eliberata de societatea lui cu suma de 430 lei (eliberata in format electronic pe mail). eu discutasem cu el pt 215 avans si restul la sfarsit, fiindca asa scrie si in contract.
Cum recuperez banii de la el?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:25, 20 August 2016
alan1976 a scris:

Cum recuperez banii de la el?

Va trebui sa apelati la un altul (jurist, consilier, avocat), insa de data asta - atentie sporita !
Adica ... :O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani e.on bianca2020 bianca2020 Buna ziua,in urma cu 2 saptamani am facut o programare pentru desigilare-resigilare contor la E.ON Energie. Am platit taxa de 250 de lei pe loc.Programarea a ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren dan944 dan944 eu folosesc terenul de 16 ani iar oficial nu am fost intintat de anularea actului (vezi toată discuția)
Anulare contract prestari servicii dani0803 dani0803 in iulie 2013 am incheiat un contract cu o formatie de muzica pentru a-mi canta la nunta ce urma sa o fac in 07.06.2014, dar ulterior am aflat ca in acea data ... (vezi toată discuția)