In urma cu 6 ani si 8 luni am divortat. In hotarare,instanta a dispus ca eu sa revin la numele de familie anterior casatoriei. Intrucat eu nu am dorit divortul si avem si un copil impreuna, nu am procedat la schimbarea numelui, asa cum a dispus instanta. Acum, sunt aproape de termenul la care imi expira buletinul si ma intreb ce mi se va intampla cand ma voi duce la politie pentru schimbarea actului de identitate, cu atat mai mult cu cat , de la data pronuntarii divortului, nici nu mai locuiesc la adresa din buletin, eu mutandu-ma inapoi la parinti. Ma poate ajuta cineva cu un sfat ?.Multumesc anticipat.
Multumesc pentru raspuns Eu ma gandesc ca a fost numit coordonator doar pentru a asigura continuitatea activitatii pana la scoaterea postului la concurs. Daca superiorul ierarhic ar fi dorit sa ii dea puteri depline i-ar fi dat decizie de exercitare temporara a atributiilor, cu avizul ANFP si cu salariul corespunzator functiei de director general. Gresesc?
In institutia in care lucrez persoana care exercita functia de director general este o persoana care are o decizie cu acest continut : "X, incadrat in functia de consilier grad principal, va coordona activitatea institutiei de la data de ...la data de..."
Va rog sa ma lamuriti daca in perioada in care exercita functia de coordonator aceasta persoana poate modifica raporturile de serviciu ale unor angajati ale caror posturi sunt ocupate prin concurs, poate constitui o alta comisie de disciplina, poate aplica sanctiuni disciplinare si, in general, daca poate semna orice document emis de serviciul resurse umane si financiar-contabil. Multumesc