avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume dupa divort
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume dupa divort

Buna ziua,

In urma cu 6 ani si 8 luni am divortat. In hotarare,instanta a dispus ca eu sa revin la numele de familie anterior casatoriei. Intrucat eu nu am dorit divortul si avem si un copil impreuna, nu am procedat la schimbarea numelui, asa cum a dispus instanta. Acum, sunt aproape de termenul la care imi expira buletinul si ma intreb ce mi se va intampla cand ma voi duce la politie pentru schimbarea actului de identitate, cu atat mai mult cu cat , de la data pronuntarii divortului, nici nu mai locuiesc la adresa din buletin, eu mutandu-ma inapoi la parinti. Ma poate ajuta cineva cu un sfat ?.Multumesc anticipat.
~ Conținut șters la cerere ~
Ce mult veti plati o amenda intre 40-80 de lei pt ca nu ati schimbat buletinul la timp.
Veti reveni desigur, la numele anterior casatoriei.
Multumesc foarte mult pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume alinutzaalialfonso alinutzaalialfonso in urma cu 3 ani am divortat si am pastrat numele fostului sot acum vrea sa pot trece dinou la numele meu de fata ...ce pasi trebuie sa urmez sa-mi pot ... (vezi toată discuția)
Admitere facultate adinamiia adinamiia buna ziua vreau sa ma inscriu la o facultate si am o intrebare eu oficial sunt divortata desi locuiesc impreuna cu sotul si suntem impreuna inca ... (vezi toată discuția)
Costul divortului claudeea123 claudeea123 De curand am avut ultima infatisare unde s-a pronuntat divortul,am cerut instantei sa revin la numele de fata si divortul,judecatorul a spus ca sa astept acasa ... (vezi toată discuția)