Mulțumesc pt răspunsul Dv.
Poate am îînțeles greșit răspunsul Dv, dar din această cauză am pus întrebarea concretă. ROG, dacă se poate A ANULA documentul trimis, pentru a nu fi la vederea publică.
Dacă Vă mai puteți ocupa de această problemă, Vă rog a reciti că:
-Avizul nostru pentru AA este din anul 2008 !
-Actualmente se fac instalații de curent, poate urmează încălzirea. Solicitarea mea de urgență a fost pentru a actualiza acțiunea chemării organelor competente. Deci era la moment, nu după 90 zile.
-Ușa metalică sa montat cu acordul meu în 2006-7 executat de B, dar interior sunt separate, avînd cheie comună, Lacătul sa schimbat în anul 2014 tot cu două chei: una la mine și una la B.M. !!!
-Spațiul se află într-o clădire, în curte, unde au sedii partide, firme, cât și intrarea la Ap. nostru privat, Pentru a deschide ușa metalică comună de intrare, sunt necesare : cheia de la poarta principală de intrare în curte, cheia ce deschide întrarea în casă scării.
-Intrarea în Ap. nostru se putea realiza doar dacă BM a dat cheia la AA considerat după 2014 !!! Operațiile, lucrările au continuat și continuă !!! deși am avut multe discuții cu ambii...De accea am ajuns la situația actuală ! Aceasta, dacă se face legal, pe comenzi, se poate vedea toată istoria pe facturile aprobate....
-Oare pentru a executa legal lucrări de apă, canalizare, curent, nu este necesară și aprobarea proprietarului la modul, forma de realizare ? Dacă DA, cine a semnat aceste avizări ???
Scuzați că am revenit, VĂ MULȚUMESC PENTRU TIMPUL ACORDAT și RĂSPUNSUL Dv !
Va rog sa editati dumneavoastra textul si sa mi-l trimiteti prin mesaj privat pentru inlocuirea in campul acestui mesaj. Este prea mult de modificat si nu dispunem de timpul necesar.
Cum se procedează în cazul violării unei spatii private a societătii, cumpărat pentru o activitate viitoare, deci nu a fost încă înregistrat ca punct de lucru ??? În spatiul respectiv sau făcut si instalatii de apă-canal, curent prin intrarea fără permisiunea societătii .
MULȚUMESC pt RĂSPUNS. Spațiul este proprietate privată în vederea desvoltării Societății. Poate deveni depozit sau chiar sediu. Cui să mă adresez ? Unde se încadrează această ilegalitate ??? față de Cosnstituția României ???
CUM se pedepse, judecă violarea unei spații private, în care NU se depune activități de o persoană juridică sau fizică, NUîşi desfăşoară activitatea profesională. Spațiu încris legal ca PROPRIETATE PRIVATĂ înregistrată cu plata impozitului la zi. Spațiul sa cumpărat de Societate în vederea desvoltării activităților. În spațiul respectiv, sau făcut instalații de apă, canal, curent fără acordul nostru, intrând în spațiu fără acordul nostru.