avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Abonament Avocatnet
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Abonament Avocatnet

Dacă am fost abonat pt una lună la Dv, pot continua la fel (10 lei) pe încă o lună ?
Cel mai recent răspuns: Iosif1939 , utilizator 12:22, 10 Septembrie 2016
Este precizat concret ca versiunea premium ,beneficiaza de testare la pret de 10 lei pentru 1 luna
Daca utilizatorul intelege sa aleaga sa beneficieze de versiunea premium,urmeaza sa achite cost diferit fata de perioada de testare
DECI : NU SE POATE CONTINUA ÎNCĂ O LUNĂ CU 10,00 LEI !?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
Subscriptia automata MsergiuA MsergiuA Buna ziua.As avea nevoie de o clarificare in legatura cu subscriptiile automate percepute de site-urile care functioneaza in acest fel. In primul rand vreau sa ... (vezi toată discuția)
Oprire furnizare caldura la un bloc izolat termic degetel2013 degetel2013 iam spus administratorului impreuna cu alti vecini de \\\\"Regulament pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice din 20/07/1994 \\\\"(versiune ... (vezi toată discuția)