iam spus administratorului impreuna cu alti vecini de "Regulament pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice din 20/07/1994 "(versiune actualizata la data de 16/03/2000) care prevede in Art. 117. - Începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 18:00-06:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 C sau mai mici, iar oprirea încălzirii se face după 3 zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10 C, între orele 18:00-6:00 si tinand cont ca temperatura pentru intervalul respectiv a depasit cele 10,00 si ca locuim intr-un bloc izolat termic, sa opreasca caldura (eu unu am vreo 24 de grade cu caloriferele oprite) sunt uni care vor sa aiba 27 de grade in casa etc.
administratorul nu a oprit , nea raspuns la o adresa ca el opreste caldura cand sunt peste15 grade afara etc
ce se poate face ca sa nu platim de pomana caldura risipita aiurea???!!!?!
diferenta de apa se imparte la nr de persoane sau cota parte etc (sunt uni care consuma in unele luni zero nu plateste apa(pret 10 lei) iar in altele luni 20 mc (o platesc la 6 lei))????
reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care are autoritatea si competenta sa reprezinte interesele tuturor proprietarilor
Administartorul de imobil este angajat al asociatiie de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari ale adunari generale ,alepresedintelui si ale comitetului executiv
Sesizati oficial problema presedintelui de asociatie care in comitetul executiv poate dispune masuri in interesul general al proprietarilor
Dupa cum dv nu doriti caldura,alti proprietari care detin in apartament bolnavi, batrani sau copii, doresc caldura
Atata timp cat furnizorul de caldura furnizeaza inca agent termic, inseamna ca valorile pe care le invocati dv. sunt eronate si, ca atare, administratorul nu are de ce sa inchida caldura din subsol.
Altceva ar fi daca printr-un Regulament al asociatiei ar fi prevazute alte valori de temperatura care sa multumeasca o majoritate de locatari, nu numai pe unii.
Solutia partiala ar fi montarea de repartitoare si inchiderea caloriferelor, ramanand sa platiti numai pentru partea comuna.
Repartizarea consumului de apa se face conform unui Regulament intern al fiecarei asociatii.
Administratie
degetel2013
Stiti ca oprirea incalzirii este mentionata in ART. 117 al HG nr. 425 din 20 iulie 1994, \\" Inceperea perioadei de incalzire pentru consumatorii de tip ... (vezi toată discuția)
Caldura
familistu
locuiesc intr-un bloc care are centrala pe gaz care asigura caldura si apa calda. am solicitat presedintelui sa dea drumul la caldura. a refuzat pe motiv ca ... (vezi toată discuția)