avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate giotto_2016

Activitate giotto_2016

Buna ziua!
Am primit de la primarie documentele finale pentru reabilitarea blocului, inclusiv devizul aferent lucrarii pentru a fi aprobat bugetul
Din documente reiese ca proprietarii nu platesc aceasta reabilitare si numai aceia care si-au modificat apartamentul si nu mai are scop de locuinta.
Nu stiu la ce se refera "apartamentul si nu mai are scop de locuinta". Adica o firma?!
Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Va rog, in conditii de pandemie.
Nu vrem sa fim acuzati de zadaricirea combaterii pandemiei.
Multumesc.
Buna ziua!
Pentru andunarea generala la asociatia de proprietari, care este numarul maxim de persoane care pot participa.?
Va rog daca se poate o trimitere la normativele in vigoare, pe acest subiect.
Multumesc.
Răspuns la discuția plata in solidar
Da, s-a respins pur si simplu.
Răspuns la discuția plata in solidar
Buna ziua!
In sentinta judecatoresca s-a acceptat toata suma solicitata de asociatie pentru plata cotelor de intretinere si penalizarilor solicitat de asociatie de la debitori. Sunt 2 proprietari.
Nu am inteles de ce s-a precizat "ca neintemeiata plata in solidar".
Multumesc
Buna ziua!
In urma unui proces cu proprietarii rai platnici, judecatorul a precizat urmatorul aspect:
Respinge ca neîntemeiată cererea reclamantei de a fi obligaţi pârâţii la plata cotelor de întreţinere şi a penalităţilor de întârziere în solidar.
Va rog sa-mi comunicati ce inseamna asta pentru asociatia de proprietari (reclamanta).
Multumesc.
Buna ziua!
Cunsoc un caz similar in care o bunica a incercat desfacerea contractului. De asemenea au fost reclamatii la politie si chiar un proces.
Nepotii cu care a facut contracul au catigat procesul si pana la decesul bunicii s-au mutat din cauza scandalurilor, mai ales ca aveau si copil mic.
Va doresc succes si multa rabdare.
acest răspuns util
As vrea sa fac o completare.
Pana la rezolvarea dosarului penal, presedintele, administartorul si cenzorul si-au trecut casele pe numele copiilor. Fostul presedintele si vandut apoi casa si acum locuieste bine mersi in Anglia. Toate datele le avem de la OCPI, unde am incercat o instituire de sechestru imobiliar dar expertiza nefiind finalizata nu am obtiunt acest lucru.
Desi din expertiza realizata de asociatie a rezultata ca bani existau in caserie dar acesti oameni nu au dorit clarificarea situatiei la utilitati.
Si practic am platit totul de doua ori.
Cu RADET ne judecam. Avem apa calda si caldura inchise din 2014.

Va doresc rabdare si multa bafta!
In ceea ce priveste politia, va cer sa aveti rabdare.
Dosarul penal merge foarte greu.
Noi am depus si probe la dosar si cu toate acestea procurorul de caz nu ia o decizie.
Va doresc succes!
acest răspuns util
Buna ziua!
Datoriile se prescriu doar in instanta.
Ma mir ca APANOVA, RADET etc nu v-au actionat in instanta.
Noua APANOVA ne-a inchis apa si a trebuit sa platim toata restanta si penalizarile.
Cu RADET-ul ne judecam.
De asemenea, poate ca asociatia are esalonari de plata. Puteti da un singur telefon pentru a afla datoria blocului si daca exista esalonari de plata.
In ceea ce priveste datoriile proprietarilor rai platinici , NIMIC NU SE PRESCRIE DECAT IN INSTANTA PE BAZA UNEI SENTINTE JUDECATORESTI.
Numai bine!