avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Activitate dumitrumm

Activitate dumitrumm

As dori sa gasesc un avocat pentru a merge catre instanta

Cand am incheiat promisiunea blocul era in constructie. Am platit intreaga suma pentru ca am fost pacalit sa platesc mai intai un avans, ulterior am decis sa platesc intreaga suma pentru a nu pierde avansul. Autorizatia de constructie nu exista, chiar dezvoltatorul spunand acest lucru si in prezent cat si primarul.
Buna ziua! Am cumparat in urma cu 1 an un imobil in baza unei promisiuni bilaterale, am achitat toata suma ceruta pe imobil,iar acum am aflat ca dezvoltatorul nu are niciun fel de autorizatii.In promisiune dezvoltatorul declara ca exista autorizatie de constructie chiar si un numar al ei, insa in realitate nu exista. Ma poate ajuta cineva?
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare,exact asa scrie pe contract. Am achitat intregul pret iar contractul trebuia incheiat in octombrie anul trecut.
Buna ziua! Am fost pacalit in stil mare,astfel: o super oferta, un apartament foarte ieftin pentru plata cash. Autorizatie de constructie pt primele 2 scari nu si pentru a 3a,unde am cumparat eu. Plata facuta prin notar,promisiune bilaterala de vanzare cumparare,eu am luat la cunostinta ca actele nu sunt gata,si in cazul in care nu primesc actele voi primii dublul sumei platite. Vanzatorul,cel care a facut blocul si sotia lui,persoane fizice, in continuare dezvoltand zone rezidentiale. Ma poate ajuta cineva? Au trecut 8 luni de cand trebuia sa primesc actele dar nimic.