avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Promisiune bilaterala de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Promisiune bilaterala de vanzare cumparare

Buna ziua! Am cumparat in urma cu 1 an un imobil in baza unei promisiuni bilaterale, am achitat toata suma ceruta pe imobil,iar acum am aflat ca dezvoltatorul nu are niciun fel de autorizatii.In promisiune dezvoltatorul declara ca exista autorizatie de constructie chiar si un numar al ei, insa in realitate nu exista. Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:45, 26 Noiembrie 2016
In ce sens doriti ajutorul? De ce nu ati cerut prezentarea unor copii dupa autorizatii atunci cand ati semnat si platit suma?
In ce stadiu de executie era imobilul cand ati intocmit promisiunea si ati platit tot pretul? De unde aveti certitudinea ca autorizatia nu este valabila?
As dori sa gasesc un avocat pentru a merge catre instanta

Cand am incheiat promisiunea blocul era in constructie. Am platit intreaga suma pentru ca am fost pacalit sa platesc mai intai un avans, ulterior am decis sa platesc intreaga suma pentru a nu pierde avansul. Autorizatia de constructie nu exista, chiar dezvoltatorul spunand acest lucru si in prezent cat si primarul.
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2016
Adriantot, moderator
Avocat gasiti fie la baroul din judetul dvs., fie in sectiunea www.avocatnet.ro/content/con...
Daca actul este facut la notar trebuie citit si calificat, daca este act sub semnatura privata, situatia este mai complicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune vanzare cumparare - recuperare avans Alice..C Alice..C Buna seara, In iunie 2021 am incheiat o promisiune bilaterala de vânzare-cumpărare pentru un apartament intr-un bloc nou in constructie. Incheierea in ... (vezi toată discuția)
Clauza neclara in antecontractul de vanzare-cumparare ... iMozzie iMozzie Salutare, urmeaza sa semnez un antecontract de vanzare-cumparare pentru achizitia unui apartament iar o clauza suna cam asa: \"In calitate de promitenti ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)