Buna ziua! Am cumparat in urma cu 1 an un imobil in baza unei promisiuni bilaterale, am achitat toata suma ceruta pe imobil,iar acum am aflat ca dezvoltatorul nu are niciun fel de autorizatii.In promisiune dezvoltatorul declara ca exista autorizatie de constructie chiar si un numar al ei, insa in realitate nu exista. Ma poate ajuta cineva?
In ce stadiu de executie era imobilul cand ati intocmit promisiunea si ati platit tot pretul? De unde aveti certitudinea ca autorizatia nu este valabila?
As dori sa gasesc un avocat pentru a merge catre instanta
Cand am incheiat promisiunea blocul era in constructie. Am platit intreaga suma pentru ca am fost pacalit sa platesc mai intai un avans, ulterior am decis sa platesc intreaga suma pentru a nu pierde avansul. Autorizatia de constructie nu exista, chiar dezvoltatorul spunand acest lucru si in prezent cat si primarul.
Avocat gasiti fie la baroul din judetul dvs., fie in sectiunea www.avocatnet.ro/content/con...
Daca actul este facut la notar trebuie citit si calificat, daca este act sub semnatura privata, situatia este mai complicata.