avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apartament in bloc fara autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apartament in bloc fara autorizatie de constructie

Buna ziua! Am fost pacalit in stil mare,astfel: o super oferta, un apartament foarte ieftin pentru plata cash. Autorizatie de constructie pt primele 2 scari nu si pentru a 3a,unde am cumparat eu. Plata facuta prin notar,promisiune bilaterala de vanzare cumparare,eu am luat la cunostinta ca actele nu sunt gata,si in cazul in care nu primesc actele voi primii dublul sumei platite. Vanzatorul,cel care a facut blocul si sotia lui,persoane fizice, in continuare dezvoltand zone rezidentiale. Ma poate ajuta cineva? Au trecut 8 luni de cand trebuia sa primesc actele dar nimic.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 09:48, 19 Iulie 2016
ce ati incheiat? Primisiune bilaterala pe un bun viitor? Nu ati semnat vanzare? Nu ati achitat intregul pret? Cand trebuia perfectat contractul de vanzare? dati mai multe detalii.
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare,exact asa scrie pe contract. Am achitat intregul pret iar contractul trebuia incheiat in octombrie anul trecut.
Nu vi s a transferat proprietatea. In acea promisiune scrie si un termen de perfectare a contractului de vanzare cumparare. Daca promisiune a exiprat va puteti nota in CF a terenului pe care este cladita constructia un drept de ipoteca legala in baza art.908 CC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala de redactare promisiune bilaterala de vanzare cumparare diana8619 diana8619 Am facut luni un contract cu promisiune bilaterala de vanzare cumparare in care actul este redactat .eu cu fratele meu suntem vanzatori acestui apartament iar ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare a unui teren arabil silvia77 silvia77 Buna ziua. Am o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare a unui teren arabil si va rog sa imi spuneti daca am dreptul sa utilizez acel teren inaintea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cu 2 ani in urma am facut o rezervare pentru un apartament ... andrasrf andrasrf Buna ziua, Cu 2 ani in urma am facut o rezervare pentru un aparament la pretul X, prin intermediul unei promisiuni bilaterale de vanzare-cumparare incheiata ... (vezi toată discuția)