Buna ziua! Am fost pacalit in stil mare,astfel: o super oferta, un apartament foarte ieftin pentru plata cash. Autorizatie de constructie pt primele 2 scari nu si pentru a 3a,unde am cumparat eu. Plata facuta prin notar,promisiune bilaterala de vanzare cumparare,eu am luat la cunostinta ca actele nu sunt gata,si in cazul in care nu primesc actele voi primii dublul sumei platite. Vanzatorul,cel care a facut blocul si sotia lui,persoane fizice, in continuare dezvoltand zone rezidentiale. Ma poate ajuta cineva? Au trecut 8 luni de cand trebuia sa primesc actele dar nimic.
ce ati incheiat? Primisiune bilaterala pe un bun viitor? Nu ati semnat vanzare? Nu ati achitat intregul pret? Cand trebuia perfectat contractul de vanzare? dati mai multe detalii.
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare,exact asa scrie pe contract. Am achitat intregul pret iar contractul trebuia incheiat in octombrie anul trecut.
Nu vi s a transferat proprietatea. In acea promisiune scrie si un termen de perfectare a contractului de vanzare cumparare. Daca promisiune a exiprat va puteti nota in CF a terenului pe care este cladita constructia un drept de ipoteca legala in baza art.908 CC.