avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate mariana2525

Activitate mariana2525

Am inteles de la alti avocati ca se poate.

Răspuns la discuția Partaj datorii din card de credit
[Din punctul meu de vedere nu este vorba de o actiune de partaj, ci o actiune in pretentii.

Probabil in urma divortului a fost stabilita si cota de participare a partilor la dobandirea bunurilor comune. Identic se vor suporta si datoriile, cu mentiunea ca partea interesata va trebui sa faca dovada ca este vorba de o datorie comuna.]

Asa este, numai ca la partaj nu au fost aduse si datoriile din cartile de credit pe care Reclamanta le-a facut in timpul casatoriei pentru buna desfasurare si care au fost platite de catre aceasta.
Se mai poate acum face ceva in apel sau pe cale de actiune separata?
Multumesc
Buna ziua

Se pot pune la partaj datoriile dintr-un card de credit?
Mentionez ca acest card de credit este inchis in prezent insa datoriile au fost platite integral de Reclamanta. Va intreb deoarece la data introducerii actunii de partaj nu mai exista aceste datorii insa ele au fost pe perioada casnicie, iar Reclamanta le-a platit/suportat singura.
Multumesc
in apel se poate cere reeximare taxa timbru si ce a fost platit in plus sa se scada din taxa platita la fond? multumesc
se judeca proportional cu valoarea taxei platite
Angajatorul i-a trimis pe mail incetarea cu acordul partilor.
se poate si violenta...
dol, violenta.
stim ca e greu de demonstrat vicierea consimtamantului, dar au existat sentinte in acest sens si au anulate acte. Mai mult situatia e delicata avand in vedere ca era gravida/ lauza instantele protejeaza mamele.
Daca aveti vreun sfat sau vreo parere v-as fi recunoscatoare
multumesc
Buna seara

Au fost niste discutii, cam cum se poarta cu toate angajatele gravide..ea pretinde acum viciu de consimtamant la semnare act
Ideea era ca fiind in postnatal si apoi in CIC nu se poate opera nicio modificare la CIM pana nu revine, cel putin asa inteleg eu ca este legal. Numai ca noi am facut incetarea si acum o contesta...Vroiam sa stiu daca avem vreo sansa in instanta
Multumesc
multumesc, cred ca o sa pierdem sigur in instanta.
aveti idee ce inseamnca complexitate 13 scris pe coperta dosarului? e un dosar complex? usor?
Multumesc
in baza carui articol poate inceta CIM cand contractul e suspendat de drept?
cred ca trebuia asteptata revenirea si apoi incetarea.