Electrica mi-a emis o factura electronica al carui continut nu poate fi vizualizat sau descarcat. La ghiseul Electrica mi s_a spus ca am o alta factura stornata ( ceea ce in contul meu din aplicatia My electrica nu se vede ) si ca nici ei nu pot vizualiza factura cu pricina. In luna aprilie am trimis 2 E-mail-uri solicitind rezolvarea problemei, corectarea erorilor din cont ( au amestecat conturile a 2 consumatori avind 4 locuri de consum in localitati diferite si au facut 6 ). Pina la aceasta data nu s-a rezolvat nimic. Ce pot face in situatia data ? Mentionez ca platesc partial factura ( cite 1 leu ) pentru a evita deconectarea. Daca tot trebuie sa dau 10% din pensie pe o factura, macar vreau sa vad calculul. Multumesc pentru sugestii.
Este legal ca o persoana sa fie obligata sa plateasca taxa de salubritate desi nu beneficiaza de acest serviciu ? Persoana are un apartament nelocuit intr-o localitate X, locuieste si plateste taxa de salubrizare in alta localitate Y, unde are o coproprietate. In localitatea X, exista in plus, o taxa de habitat in cuantum de cca 15% din valoarea taxei de salubritate si care este acceptabila. Care este solutia pentru a nu plati ? Multumesc.
Notarul din Romania are dreptul sa dezbata o succesiune a unor cetateni germani cu proprietate ( casa si teren) in Romania ,decesul fiind pe 21.12.2014 . Multumesc.
Am beneficiat de concediu medical in perioada 18.05.2016-31.05.2016. La data de 23.05.2016 mi-a incetat CIM ca urmare a indeplinirii conditiilor de varsta si stagiu minim de cotizare pt pensionare, eu fiind functionar public. Pe fluturasul de salar am constatat ca angajatorul mi-a platit 3 zile , asigurarile 5 zile si 2 zile au fost pontate ca si concediu fara plata. Mi s-a spus ca cele 2 zile concediu fara plata sunt generate de algoritmul de calcul al programului informatic.:O Ma intreb daca s-a procedat legal si daca si cum zilele de concediu fara plata afecteaza vechimea in munca la calculul pensiei. Multumesc