avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este legal ca o persoana sa fie obligata sa plateasca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este legal ca o persoana sa fie obligata sa plateasca taxa de ...

Este legal ca o persoana sa fie obligata sa plateasca taxa de salubritate desi nu beneficiaza de acest serviciu ? Persoana are un apartament nelocuit intr-o localitate X, locuieste si plateste taxa de salubrizare in alta localitate Y, unde are o coproprietate. In localitatea X, exista in plus, o taxa de habitat in cuantum de cca 15% din valoarea taxei de salubritate si care este acceptabila. Care este solutia pentru a nu plati ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:44, 2 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solutia este sa studieze regulamentul de salubrizare din localitatea respectiva, adoptat mai mult ca sigur prin HCL. E vreo conditie impusa celor care nu locuiesc acolo de a dovedi faptul ca sunt rezidenti in alta parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. detin ca mostenire parinteasca, in calitate de unic ... dumcus57 dumcus57 BUNA ZIUA. Detin ca mostenire parinteasca, in calitate de unic mostenitor, o casa intr-o comuna apropiata de SUCEAVA. Consiliul local al respectivei comune ... (vezi toată discuția)
E corectă taxa de habitat pentru o casă de la țară, nelocuită? Filia Filia Buna ziua, fratele meu si cu mine avem o casa intr-o comuna Motaieni. Eu traiesc in Germania, el in Romania. Casa nu e locuita. Acum din 2018 primarul a ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare, poate ma ajuta cineva. locuiesc impreuna cu sotul ... Ma intereseaza Ma intereseaza Am o intrebare, poate ma ajuta cineva. Locuiesc impreuna cu sotul la casa intr-o comuna in care am mai cumparat o casa pe care o renovam si in care ... (vezi toată discuția)