Buna seara.Am doua nelămuriri cu care v-as ruga sa mă ajutați daca se poate.Doresc sa deschid o afacere de personalizat încălțăminte.
1.ce ar trebui sa deschid?SRL,PFA,PFI?
2.daca desenez pe o pereche de adidași sa spunem un personaj de desene animate,neavând licenta bănuiesc că încalc legea,nu?Ideea e că modelul se realizează împreună cu clientul și este personalizat.
maziludan83
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
După amenințările cu desființarea tuturor boxelor s-a găsit o soluție ca și eu sa am boxa.Am plătit contravaloarea sumei investite de fostul proprietar al boxei,care s-a mutat împreuna cu alt vecin intr-una mai mare.
Deci cu vorba buna nu se poate.Trebuie scandal,vociferari,amenințări.Asa ceva nu este normal dar din pacate des întâlnit.
Voi face cu ei exact ceea ce fac si ei cu noi cei care solicitam aceleasi drepturi.Am cerut o sedinta in care sa discutam acest aspect iar daca nu vom ajuge la un numitor comun pe langa ISC voi sesiza si IGSU pt ca in boxe sunt depozitate si materiale inflamabile.
Toti in acest bloc suntem egali si nu se poate ca cineva nou venit in bloc sa detina boxa de 5 metri patrati.A decedat o persoana in bloc,in locul ei s-a mutat fiul acesteia care,desigur,a mostenit boxa.Altii le cumpara...si tot asa.Serios acum,nu sesizati ridicolul situatiei?
Pentru a nu interveni in minunata înțelegere făcută in urma cu mulți ani,aflând ca un vecin se muta,m-am oferit sa ii achit integral investiția făcută in boxa și am vorbit cu administratorul arătându-mi disponibilitatea de a împarți acea boxa cu încă doua apartamente.Mi s-a răspuns ca nu,el dorește sa vândă apartamentul cu boxa și cu loc de oarcare(?????) astfel bănuiesc eu,crescând șansele de a obține un preț bun și de a facilita vânzarea mai rapida.Deci nu se urmărește clar recuperarea investiției.
Menționez ca locuiesc in acel bloc de când a fost dat in folosință.La data când au făcut împărțeala eu eram un copil,între timp lucrurile s-au mai schimbat și consider ca avem toți aceleași drepturi.
Voi face o sesizare către instituțiile abilitate,sa vedem cine are dreptate.Va Multumesc.
Înțelegerea tacită a fost ca 30 de apartamente au boxe chiar și de 10 m pătrați in timp ce restul...nu.Nu e normal ca ele sa fie împărțite in mod egal fiecărui apartament(de exemplu o boxa de 10 m pătrați poate fi folosită de trei apartamente)?Cum se poate convinge administrația sa le împartă in mod egal?
Sunt încăperi străbătute de țevi pe care locatarii le-au închis după bunul plac cu uși.Accesul la robineții de pe coloane este oprit de aceste usi.Spre exemplu dacă ai o urgentă și ai nevoie sa închizi apa de pe o coloana trebuie sa identifici a cui e boxa,sa te duci la persoana respectiva sa îl anunți și el sa vina sa îți deschidă usa.
Mai nou,la vânzarea apartamentului se vând și boxele(1000 RON)deși nu exista titlu de proprietate pe ele.
Buna seara.As dori dacă se poate sa ma ajutați cu răspunsul la o întrebare...este legală deținerea unei boxe in subsolul unui bloc(construit in anul 1981).
Dacă este,as dori sa stiu care sunt criteriile pt împărțirea acestora in așa fel încât fiecare apartament sa beneficieze de un spațiu de depozitare.
Buna seara.Sunt asistent medical cu dubla specializare,cea initiala de generalist iar din 2014 si de radiolog.Din 2007 lucrez ca si asistent medical generalist in laboratorul de radiologie.Sunt incadrat in grupa doi sau cea de conditii speciale sau se pot lega de faptul ca sunt generalist si nu radiolog ?Mentionez ca nu am schimbat incadrarea de frica sa nu fiu trecut ca si debutant deci implicit salariu mai mic.De peste 9 ani lucrez in sala de operatii cu aparatul de radiologie,am peste 3000 de operatii la care am participat.Va multumesc.