avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Activitate don_makavely

Activitate don_makavely

Buna ziua
Vreau sa va intreb in legatura cu un caz cel putin ciudat.Am fost sunat la locul de munca de o persoana din cadrul editurii Rentrop & Straton daca doresc sa primesc un plic cu un software si un manula de utilizare demonstrativ, fiind interesat am acceptat ,mi-a certu numele si in data de 20August am primit coletul semnand pentru el la curier.In interior se afla softul +manulalele de ut.+o hartie prin care ma instinta ca daca in termen de 15 zile nu returnez produsul va trebuii sa achit produsul integral.Am plecat in concediu si am uitat sa expediez coletul in termen de 15 zile.Venind din concediu in data de 19.09.2007 am primit o instintare de la editura prin care ma someaza sa achit suma de 350RON plata coletului expediat de dansi pentru demonstratie in data de 20August :O.NU vreau sa platesc acesta suma ci sa le returnez produsul.Eu m-am gandit la urmatoarea solutie.Luni le voi expedia produsul retur complet pe langa care voi face o "Adresa scrisa" si inregistrata la societatea la care lucrez prin care ii informmez ca produsul dansilor nu imi satisface cerintele si nu il pot achizitiona, ii voi da un nr. de inregistare la sediu societatii si il voi returna confirmare de primire la Rentrop & Straton.Vreau sa va intreb urmatorele:
-daca procedez corect returnad produsul cu acesta instinare?
-ce trebuie sa contiana instintrea?
-sau daca exista alta cale de rezolvarea a problemei amiabila returnadu-le produsul care nu-mi satisface pretentiile.
-stiu ca legea 449/2003 invoca ca vanzatorii trebuie sa nu aplice practici abuzive de vanzare,cum este si acest caz si sa informeze clientii de caracteristicile produsului.:(
Răspuns la discuția COR
Va multumesc frumos pentru promptitudine.Imi puteti spune ce numar are articolul in codul muncii care face mentiunea facuta de dvs.??
Discuție COR
BUna,

Poti sa incadrezi un salariat cu studii medii pe o functie cu studii superioare in cartea de munca, tinind cont de faptul ca angajatul poate face dovada ca este in an terminal la facultate?

Multumesc