avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COR

BUna,

Poti sa incadrezi un salariat cu studii medii pe o functie cu studii superioare in cartea de munca, tinind cont de faptul ca angajatul poate face dovada ca este in an terminal la facultate?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaelan , utilizator 15:37, 23 Aprilie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos pentru promptitudine.Imi puteti spune ce numar are articolul in codul muncii care face mentiunea facuta de dvs.??
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2007
don_makavely, utilizator
daca functia respectiva presupune nivel studii superioare , nu puteti incadra persoana decat dupa absolvirea acestora.
de acord cu tana. niciun inspector de la itm nu va inregistra altfel contractul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca cmc240 cmc240 Buna ziua! v-as intreba ce pot face daca angajatorul anterior nu a modificat functia in cartea de munca,odata cu inregistrarea diplomei de studii superioare si ... (vezi toată discuția)
Daca poate cineva sa ma lamureasca lavi_marcos lavi_marcos sunt angajata de 1 an si 3 luni la o firma particulara care comercializeaza profile pvc. nu am studii superioare si nici macar medii, am terminat sc. ... (vezi toată discuția)
Salarizare sef svsu zama cristian zama cristian Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 ... (vezi toată discuția)