avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Activitate CatalinDts

Activitate CatalinDts

Sunt in cautarea unui avocat din Brasov pe drept penal (inselaciune) pentru o posibila speta/reprezentare. Mai intai as avea nevoie de o consultare iar daca lucrurile evolueaza intr-un dosar este posibil sa am nevoie si de o reprezentare.
Buna ziua.

Va rog sa ma ajutati cu informatia ce alte modalitati legale exista de a scoate bani din firma si impozitarea acestora. In afara de dividente, am inteles ca ar mai fi diverse contracte cum ar fi cel de inchiriere masina, servicii de IT (impozitat ca si 16% pe venituri), poate management, etc

Va multumesc!
Fiind un aspect foarte important pentru noi, am aprecia un feedback fata de situatia expusa de la cei ce lucreaza in domeniu ori s-au confruntat cu aceasta situatie.

Va multumim anticipat
Răspuns la discuția Preluare firma
Va multumesc si de aceasta data
Răspuns la discuția Preluare firma
Va multumesc pentru promtitudinea raspunsului.

Aveti idee si despre durata si pret orientativ?
Ca si durata e o chestiune de zile sau de saptamani?
Ca si cost cu registrul comertului, e peste 1.000 lei?

Discuție Preluare firma
In vederea preluarii unei firme SRL, schimbare de actionari si administrator (sediul nu se modifica) ce optiuni ar exista in acest sens? Cesiuni actiuni, majorare de capital, etc

Ma intereseaza care este cea mai rapida varianta si cat dureaza.
Si costuri aproximative

Va multumesc
Buna ziua,

Va scriu pentru a primi raspunsuri fata de urmatoarea situatie - suntem o firma mica la care contabilul nostru vechi " a omis" sa inregistreze cateva facturi emise de noi. Acestea sunt de anul trecut sau au o vechime de max 2,5 ani. Valoarea unei facturi nu este mare, avand un tva de la cateva sute de lei pana la 2-2.500 lei max.

In situatia de fata din punct de vedere contabil si legal va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii:
1. cum pot regla aceasta situatie? Prin rectificative?
2. daca da, sa fie facuta o singura declaratie in care se trec toate, sau pe masura ce noul contabila identifica "scaparile" sa fie facute mai multe rectificative?
3. ce sanctiuni risca societatea, contabilul, administratorul?

Multumindu-va anticipat