avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Alte modalitati de a scoate bani din firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Alte modalitati de a scoate bani din firma

Buna ziua.

Va rog sa ma ajutati cu informatia ce alte modalitati legale exista de a scoate bani din firma si impozitarea acestora. In afara de dividente, am inteles ca ar mai fi diverse contracte cum ar fi cel de inchiriere masina, servicii de IT (impozitat ca si 16% pe venituri), poate management, etc

Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 18 Decembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi fac o firma ContSters289384 ContSters289384 Salut! Ma numesc Antonoiu Nicolae sunt student in ultimul an la Management si am in plan ca in a2a parte a anului acesta sa-mi deschid o firma. Aceasta va avea ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala - impozit si altele alina3310 alina3310 Buna ziua, As dori sa infiintez impreuna cu sotul meu o intreprindere familiala; avem amadoi nevoie de cate un PFA pentru plata unor servicii in domeniul ... (vezi toată discuția)