avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate emanuela_ab

Activitate emanuela_ab

Multumesc. Confund termenii . Cred ca si ce reprezinta.
Ceea ce doresc este sa nu imi duc copilul intr-o sala de judecata , sa asculte un circ intre parintii lui
Prefer sa fiu de acord cu ce ma inteleg .
Si asa nu este usor ptr el.

Va mai cer inca o data parerea
Daca divortam la notar mai tb sa fiu repezentata de un avocat?

Daca nu sunt de acord cu ceva, atunci totul ia calea tribunalului ? Sau exista vreo mediere inainte de notar?

Multumesc

gi-jane2 a scris:

locatia nu e strada x, ap y, ci la dvs sau la tata. chiar daca la divort veti trece si adresa, va veti muta cu tot cu copil daca locuinta copilului e la dvs

Multumesc
Deci este doar locatia la momentul divortului.

gi-jane2 a scris:

Trebuie sa va intelegeti si asupra pensiei de intretinere si in ce priveste programul de vizita.
Partajul il faceti ulterior.
La partaj se impart lucrurile cumparate în timpul casatoriei.

Multumesc
Daca la locatie vom trece casa cumparata in timpul casatoriei si apoi o vindem , care ar mai fi apoi locatia declarata a copilulu?
Buna seara,
Am nevoie de ajutorul dvs.
Sotul doreste sa divortam .Voi fi de acord cu divortul la notar ptr a nu duce copilul (15ani) la tribunal
Imi trebuie avocat care sa ma ajute ?, In afara de locatia copilului si numele meu mai este ceva f important la care tb sa fiu atenta?
Daca merg la prima semnatura , in 30 de zile trebuie neaparat finalizat partajul?
Intreb ptr ca nu stiu ce avem de impartit si nici nu stiu cum sa verific asta.
Multumesc

buna seara ,

am gasit eu aici in site ce fac daca primesc amenda pentru parcare pe loc platit , dar nu stiu ce pot face daca acest loc nu e marcat , fiind la bulevard ,nu sunt parcare de resedinta platite , in general se parcheaza perpendicular , eu am parcat pe diagonala . Am primit somatie . Inteleg ca era bine sa parchez si eu ca ceilalti dar vreau sa stiu daca acest lucru chiar intra la art 21 lit a .
va citez din somatia primita de la politia locala ( ei dau amenzile ? nu ar fi tb sa fie de la circulatie ? )

stimate posesor al auto....., va aducem la cunostinta ca locul de parcare ,, -'' situat in.... ocupat de auto dvs este repartizat de serviciul parcari al primariei sect 4 posesorului altui auto , fapt pt care va solicitam sa-l eliberati deindata - parcare neregulamentara.
in conformitate cu prev art21 lit a din hcgmb 124/2008 este interzisa blocarea accesului in parcare iar nerespectarea acestei prevederi constituie contraventie si etc...
apoi data de azi si semnatura unui politist local.

ma lamuriti si pe mine ! cum se aplica aici dispozitiile locale , ce loc am blocat, care alt posesor daca locurile nu se pot cumpara si atata vreme cat sunt nemarcate pot efectua orice tip de parcare . Este abuz aici ? accept chiar si sa raspundezi abuz din partea mea numai sa ma lamuriti
va multumesc
buna dimineata si multumesc pentru raspuns !

parcarea apartine de autoritatea locala , dar functioneaza principiul primul venit primul servit (fiind la strada, primaria nu a dat voie asociatiei sa cumpere locuri ) .

Intrebarea mea este , poate primi amenda si care ar fi legislatia daca parcheaza ca nesimtitii de la mall pe doua locuri ( ati vazut de multe ori ca atunci cand mergeti nu neaparat la mall, ca nu mai are loc inca o masina pentru ca unul s-a parcat diferit de ceilalti )
buna seara ,

ma ajutati si pe mine va rog !

parcarea in fata blocului , odata marcata acum s-a sters. Fiind la drum public se refuza alocarea de locuri . Are vreo importanta pe cate locuri se parcheaza vreo masina ? Existe vreo lege care sa ateste cum se parcheaza ?
multumesc
buna ziua ,

va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. Exista vreun ajutor in bani in cazul decesului unui copil de 16 ani care nu era nici la scoala nici nu muncea .
multumesc
Răspuns la discuția apa rece contoar
multumesc ynocentta. Banuiam ca primarie era dar nu eram convinsa