Buna ziua,
Dacă permisul de conducere expira dupa perioada stării de urgență, mai exact in 23 aprilie, atunci nu se aplica prelungirea valabilității cu 90 de zile numai in cazul in care se prelungește și starea de urgență?
Sunt programat in data de 7 aprilie pentru preschimbare și nu stiu dacă să respect programarea sau să o anulez. (Menționez că cei de la DRPCIV mi-au comunicat telefonic faptul că dumnealor au program normal) Mulțumesc
Buna ziua.. daca in urma decesului unei persoane care a lucrat ca si politist in cadrul unui penitenciar din România stie cineva unde trebuie adresat pentru a beneficia de ajutorul de înmormântare? Cei care au activat in cadrul unui penitenciar apartin de MAI sau de ministerul justiției? Va multumesc.
Bună ziua ! Dacă fratele meu a decedat in urma cu scurt timp iar acesta are un depozit la banca dar nu are trecuta nici o persoană ca imputernicit pentru a ridica acea sumă se mai poate ca in calitate de frate sa intru in posesia acelei sume de bani? Daca da, care ar fi posibilii pași de urmat? Menționez ca persoana decedată nu a avut soție sau copii astfel eu fiind cea mai apropiata rudă a acestuia.. Vă mulțumesc frumos!
Bună ziua.
Dacă am lucrat pe perioadă determinată in fiecare vară de la vârsta de 16 ani din timpul studiilor liceale pana la cele de masterat inclusiv, se poate considera vechime in muncă si perioada in care am fost elev sau student?
Vă mulțumesc.
Bună ziua..In urma unui accident auto in care am fost implicat (eu fiind persoana vinovată) cu o mașină de taxi nu au rezultat victime astfel incat am hotarat cu soferul mașinii implicate sa ne deplasam catre poliția rutieră a judetului in care s.a produs accidentul pentru a se intreprinde masurile necesare neexistand dorința ambelor parti de a se soluționa toata treaba pe cale amiabila.
Problema este urmatoarea: după ce am iesit din biroul poliției rutiere, patronul firmei de taxi a venit la mine sa imi ceara o anumita suma de bani intrucat acesta a specificat faptul ca în perioada de timp in care mașina acestuia va sta in service el va pierde ceva bani . Bineinteles nu am dorit sa ii ofer suma de bani pe care acesta a cerut-o întrucât am inteles ca această datorie de despagubire revine companiei de asigurari.. Iar in final văzând ca nu doresc sa ii ofer suma de bani cerută acesta mi-a precizat faptul că ma va da in judecată. . Ceea ce doresc să stiu este dacă acesta poate avea câștig de cauză si dacă este de datoria mea de a-i plăti acea suma de bani aferentă zilelor de service în care mașina se va afla pentru reparații. . Vă mulțumesc frumos.