avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor de înmormântare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor de înmormântare

Buna ziua.. daca in urma decesului unei persoane care a lucrat ca si politist in cadrul unui penitenciar din România stie cineva unde trebuie adresat pentru a beneficia de ajutorul de înmormântare? Cei care au activat in cadrul unui penitenciar apartin de MAI sau de ministerul justiției? Va multumesc.
Apartin de Ministerul Justitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere ajutor de inmormantare / deces daca decedatul nu avea pensie si a trecut un an de la deces? Morokei Morokei Buna, Dupa cum spune si titlul, ma intereseaza daca se poate cere ajutor de inmormantare / deces daca decedatul nu avea pensie si a trecut mai mult de un an ... (vezi toată discuția)
mostenire cota parte 3/8 din masa succesorala a mamei. ... iulian1986 iulian1986 Bunaziua. Mostenire cota parte 3/8 din masa succesorala a mamei. Vin spre atentia dumneavoastra cu urmatoarea problema. Dupa decesul mamei mele mostenesc 3/8 ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare. ... danuta01 danuta01 Bună ziua. Voiam sa știu dacă se acorda ajutor de înmormântare din partea Ministerului Aparari Nationale. Și dacă da, unde trebuie sa mă interesez? ... (vezi toată discuția)