avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate feliciabrinda

Activitate feliciabrinda

Buna ziua.
Intrebarea mea este urmatoarea: Daca ai achizitionat un imobil de la stat in rate(20 ani) si l-ai achitat,nu poti avea trecut in actul de identitate adresa de domiciliu sau resedinta a acelei locatii doar daca esti intabulat? Este vorba despre un apartament cu 1 camera. Dupa revolutie a existat posibilitatea aceasta ca tinerii familisti sa poata achizitiona imobilul pe care l-au primit ca drep de locuinta.
In speranta ca voi primi un raspuns, va multumesc anticipat.
Discuție Partaj-divort
Buna ziua.
Dupa 19 ani de casnicie la partajul in divort, i-mi revine ceva daca imobilul in care am locuit impreuna cu sotul meu,baiatul nostru si soacra mea este intabulat pe socrul meu actualmente decedat(dec.2008).Mentionez ca dupa decesul socrului meu nu s-a facut succesiune,soacra mea traieste iar sotul meu mai are o sora, care faptic nu locuieste cu noi in acel imobil dar scriptic da(domiciliul in actul de identitate al ei atesta acest lucru).As dori sa mai fac o mentiune: in toti accesti ani de casnicie eu si sotul meu am investit enorm de mult in accel imobil.As dori tare mult un raspuns pentru care va multumesc anticipat.