avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lmobil neintabulat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lmobil neintabulat

Buna ziua.
Intrebarea mea este urmatoarea: Daca ai achizitionat un imobil de la stat in rate(20 ani) si l-ai achitat,nu poti avea trecut in actul de identitate adresa de domiciliu sau resedinta a acelei locatii doar daca esti intabulat? Este vorba despre un apartament cu 1 camera. Dupa revolutie a existat posibilitatea aceasta ca tinerii familisti sa poata achizitiona imobilul pe care l-au primit ca drep de locuinta.
In speranta ca voi primi un raspuns, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 12:25, 4 August 2016
nu trebuie sa fie intabulat neaparat. Mergeti la politie cu actul de proprietate si va schimbati cartea de identitate facand dovada ca sunteti proprietar in baza actului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul actualei sotii in aceeasi locatie cu cel al fostei sotii, fara finalizarea partajului. mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am divortat in martie 2012. Sunt si acum in partaj cu fostul sot. In urma cu 3 luni, fostul sot a facut domiciliul actualei lui sotii in locuinta ... (vezi toată discuția)
Domiciliu sau resedinta ? tibors tibors Va rog explicati pe intelesul tuturor ce inseamna : a - stabilirea adresei de domiciliu sau stabilirea adresei de resedinta ? b - daca iti stabilesti ... (vezi toată discuția)
Actul de adjudecare Gabriel Stefanescu Gabriel Stefanescu Buna Ziua.Am si eu o intrebare.Pe baza unui act de adjudecare emis anul acesta se poate inscrie in cartea funciara o camera a unui camin de familisti ? (vezi toată discuția)