avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actul de adjudecare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actul de adjudecare

Buna Ziua.Am si eu o intrebare.Pe baza unui act de adjudecare emis anul acesta se poate inscrie in cartea funciara o camera a unui camin de familisti ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Stefanescu , Alte profesii 11:41, 1 Septembrie 2009
Bineinteles! Si se poate trece si pe rol la directia de impozite si taxe locale!B-)
As mai face precizarea ca raspunsul colegului Grigore este absolut corect in ipoteza in care actul de adjudecare a fost facut DOAR pe acea camera.
Daca actul de adjudecare priveste mai multe locuinte sau intregul camin .. sau spatiu .. si doriti sa intabulati numai o camera din intregul imobil .. atunci trebuie sa faceti documentatie separata pe acea camera.
Actul de adjudecare este facut doar pe aceea camera.Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare , indreptare materiala a erorii ENGFULL ENGFULL intr-un contract de vanzare -cumparare a intervenit o eroare ( in exemplarul cumparatorului doar ) legata de numele cumparatorului in loc de \"neculina\" cum ... (vezi toată discuția)
Se poate executa silit imobil cu legea 112/1995 ? horobelv horobelv Acum 4 ani , am facut o intelegere cu precontract de vanzare cumparare asupra unei locuinte . Vanzatorul si-a primit banii in prezenta notarului, dar notarul ... (vezi toată discuția)
Separare apartament, schimbare de destinatie din spatiu comercial leda leda Buna seara, Am cateva intrebari la care n-am gasit raspuns concret. Dorim sa facem separare la un apartament la parter cu 3 cam + dependinte, in urma sa fie 2 ... (vezi toată discuția)