avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate vali-stefy

Activitate vali-stefy

Buna seara! M-ar interesa cum sa procedez sa-i fac certificatul copilului meu de un an, in Romania. Am nascut in Italia pe data de 2-09-2015 si are doar acte de Italia, eu si tatal ei suntem romani dar ne-am stabilit in Italia. In luna lui August am venit in vacanta la Iasi , dar sotul a trebuit sa plece inapoi la munca, nu am apucat sa ii facem nici certificatul de nastere si nici pasaportul. Intrebarea mea este unde trebuie sa se duca sotul in Italia-Livorno, sa imi trimita un act la mana sa pot sa ii fac singura actele copilului, mentionez ca nu suntem casatoriti legal?
Of ce pacat, multumesc frumos!!!
Buna ziua! Sunt gravida in 4 luni si a-si dori sa intru in somaj. Am terminat liceul cu diploma de bac in anul 2007 dar nu am luat somaj pentru ca m-am angajat. Dupa 2 ani am dat nastere unei fetite si am beneficiat de postnatal 2 ani. Dupa 4 ani de stat acasa, in anul sept 2013- iunie 2015 am fost angajata apoi din motive personale am renuntat la servici. Acum de un an sunt casnica. In ce conditii sau cum a-si putea sa intru in somaj??? Multumesc!