Buna seara. Conform Legii 230/2007 la o scara de bloc cu 16 apartamente se poate plati factura de curent si femia de serviciu pe numar de apartamente si nu pe persoane.Mentionez ca toate apartamentele sunt cu 3 camere si au aceeasi suprafata.Va multumesc frumos.
Buna seara.
M-am exprimat gresit pe linga salariile Presedintelui,Administratorui,Instalatorului,care se plateste pe nr.de apartamente si nu pe persoane aprobate in sedinta cu nr.de voturi pentru,as dori sa stiu daca si Femeia de serviciu si Lumina pe scara este legal sa fie platite tot pe nr. de apartamente si nu pe persoane votate in Adunarea Generala.
Va multumesc frumos.
As dori sa stiu daca intr-o asociatie de proprietari,salariul Presedintelui,Administratorului,Femeia de serviciu,Instalatorul ,Lumina pe scara se poate plati pe apartamente propuse in Adunarea generala a Asociatiei de proprietari cu numar de voturi pentru.Va multumesc.
Buna ziua as dori si eu o nelamurire.Este normal posibil ca intr-o Asociatie de proprietari cheltuelile pe asociatie sa fie pe numar de apartamente daca se propune in adunarea generala si se voteaza conform Legii in vigoare. Multumesc frumos.