am luat un umprumut de la cec in 2007 in valoare de 21000 ron, impreuna cu sotul. In 2010 am divortat iar imprumutul nu a mai fost platit de nici unul dintre noi. Mentionez ca in timpul casatoriei am cumparat un teren si am construit o casa .
Acum eu am primit executare silita asupra salariului, fostul sot fiind plecat in belgia. Mi-am bagat demisia . Vreau sa aflu in ce parte se va indrepta executorul acum, spre sot sau spre casa ?
Dc se indreapta executarea spre casa , cat timp va dura pana ce va fi scoasa la licitatie si vanduta?
daca am divortat in 2010 iar sotul nu trimite decat de 2 ani pensia , in cererea de majorare se pot cere si banii din urma? si se poate face direct la parchet?
sau la judecatorie?
in 2007 am luat de la cec impreun cu sotul un credit de consum in valoare de 21000 ron. la 3 ani dupa aceea noi am divortat si creditul nu a mai fost platit. Aum eu am primit somatie de executare silita asupra salariului ( 1/3 din salariu) fiind singura asupra caruia au putut sa ia masuri, fostul sot fiind plecat in strainatate. Mentionez ca in timpul cat am fost casatoriti am construit impreuna o casa. Daca eu demisionez se va indrepta oare executorul spre casa construita impreuna?
buna ziua. Am divortat in 2010 si s-a stabilit o pensie pt copil in valoare de 120 ron, tatal neavand atunci serviciu. DE 4 ANI el locuieste si lucreaza in Belgia, dar nu cunosc cat castiga acum. Pot cere marirea pensiei alimentare?
Momentan el ii trimite copilului 50 euro la 2 luni. MULTUMESC ANTICIPAT