am luat un umprumut de la cec in 2007 in valoare de 21000 ron, impreuna cu sotul. In 2010 am divortat iar imprumutul nu a mai fost platit de nici unul dintre noi. Mentionez ca in timpul casatoriei am cumparat un teren si am construit o casa .
Acum eu am primit executare silita asupra salariului, fostul sot fiind plecat in belgia. Mi-am bagat demisia . Vreau sa aflu in ce parte se va indrepta executorul acum, spre sot sau spre casa ?
Dc se indreapta executarea spre casa , cat timp va dura pana ce va fi scoasa la licitatie si vanduta?
Ca să se facă executare asupra imobilului trebuie ca banca să ceară partajul. Până atunci se vor folosi alte modalități de executare silită, de ex: poprire asupra salariului sau asupra conturilor bancare.
Durata executarii silite depinde de foarte multi factori (respectare termene proceduarale, pasivitatea creditorului, etc.).
Merita de verificat putin cand a fost declarata exigibila toata suma, sa vedeti problematica prescripţiei (stiu, a fost incuviinţată executarea silită).
Daca de la ultima plata ( rata ) efectuata catre Banca au trecut mai bine de 3 ani, poteti invoca prin contestatie la executare PRESCRIPTIA executarii silite.
Daca sunteti executata silit printr-o firma de recuperare gen Kruk Romania Srl invocati prin contestatie la executare, EXCEPTIA LIPSEI CALITATII DE REPREZENTANT conform Deciziei nr. 9 din 04.04.2016 data de ICCJ obligatorie pentru toate instantele, si cereti anularea tuturor actelor procedurale facute de mandatarul bancii. Va trebuie totusi un avocat.
Executare silita
popalucian
Buna seara ,
In data de 06.12.2005 am cumparat 3 produse de la ALTeX prin o banca anume (Fi.... Bank). Dupa 6 luni am incetat plata ratelor ( contracul ... (vezi toată discuția)