eu nu stiu decat numele - pentru ca in actele de v - c. sunt trecuti vecinii de atunci, iar pe partea cu terenul figureaza ca vecin "X" dar atat nume - fara adresa.
Oricum ceva vecini care au fost in situatie identica au introdus cerere de constatarea uzucapiunii fara a mentiona ceva de ex. propietar. Primaria a mentionat ca nu au primit niciodata cerere de revendicare a terenului in cauza - si cam asta a fost.
eu nu stiu decat numele - pentru ca in actele de v - c. sunt trecuti vecinii de atunci, iar pe partea cu terenul figureaza ca vecin "X" dar atat nume - fara adresa.
Oricum ceva vecini care au fost in situatie identica au introdus cerere de constatarea uzucapiunii fara a mentiona ceva de ex. propietar. Primaria a mentionat ca nu au primit niciodata cerere de revendicare a terenului in cauza - si cam asta a fost.
am mai revenit cu o intrebare - acum pe ultima suta de metri :)
La introducerea cererii e neaparat sa numesc un parat ?
Eu nu stiu al cui ar fi putut sa fie terenul (pentru care doresc sa cer uzucapiune) inainte de anii 60'.
Sau trebuie sa chem administratia teritoriala ? Am primit de la primarie un raspun la o cerere depusa de mine in vederea comunicarii regimului juridic. Raspunsul : Terenul aflat la adresa x figureaza ca fiind in posesia " MEA".
Am un teren de prin anii 60' . Indeplineste conditiile pentru uzucapiune.
Cum sa formulez cererea ? Trebuie neaparat sa chem in judecata pe cineva ?
Nu stiu cine ar fi putut fi inainte de anii 60' proprietarul acestui teren.
Trebuie sa chem Primaria in judecata ? Am depus o cerere de regim juridica la primarie - rapunsul: se adevereste ca din anii x in planurile locale bucata aceasta de teren este in evidentele locale pe numele meu - desi nu am platit impozit pe acest teren pana in prezent.
si daca vanzatorul este unul volant ? ( la semafor). Se stie ca acesti vanzatori volanti ( ex. vanzatorii de ziare) nu stau prea mult la respectivul job.
si daca vanzatorul este unul volant ? ( la semafor). Se stie ca acesti vanzatori volanti ( ex. vanzatorii de ziare) nu stau prea mult la respectivul job.