Buna ziua , sunt in divort cu sotul meu , avem o casa la tara mostenita de la parintii mei , prin act de donatie de la tata , dupa decesul mamei , iar sotul meu este coproprietar , Cum il pot da afara din casa? Pot ataca acest act?Va multumesc .
Avand in vedere faptul ca aceasta casa este donata de TATAL MEU catre noi amandoi , pot contesta in vreun fel in favoarea mea aceasta donatie? Tata este mort .
renovarile s-au facut din banii mei , am documente doveditoare ca am credite la banca in Italia , iar sotul meu nu are serviciu de 6 ani. Exact de cand a ramas el fara serviciu am inceput lucrarile.
In cazul unui divort , dupa 25 de ani ce casatorie , ce drepturi are sotul meu ?Casa este donatie de la parintii mei in mod egal , dar numai de 7 ani , dupa moartea mamei iar toate modernizarile si renovarile au fost facute dupa un an de la donatie , menzionez ca sotul meu nu are serviciu de 6 ani si e in intretinerea mea , avem impreuna doi copii de 24 si 21 de ani , in intretinerea mea si ei , eu lucrand in strainatate . Va multumesc .