Primaria inchirieaza terenurile aferenta locuintelor si in conttract stipuleaza ca esti obligat sa platesti impozitul pentru terenul inchiriat.Am spus ca eu nu sunt de acord ca acest lucru i-i revine proprietarului.Mi s-a raspuns ca asa e in codul fiscal.As dorii sa mi se specifice care anume litera din lege prevede aceasta stoarcere de bani din buzunarul meu.E normal sa platesti impozit dupa un bun al tau dar sa te puna sa platesti impozit dupa un bun al altuia fara acordul tau este aberant.
am facut o plangere penala impotriva primarului care a facilitat eliberarea contractelor false a vanzarii unor spatii inexistente in Cartea Funciara Imobil.Plangerea a ajuns la DNA,am cerut lamuriri acum peste o luna ca ce se intampla cu aceasta plangere,intre timp lunar fac sesizari pe baza acestor falsuri si a resturileor cu care aceste falsuri vor sa fie musamalizate,primaria i-si da cu tifla inainte,ca se claseaza tot ce depun inacest sens fiindca o sesizez repetat si pe ei nu-i mai intereseaza ei nu doersc sa fac nimic in privinta impartirii unor bunuri obstesti la rude pile si relatii pe contracte false si nici constructiile ilegale si expertizele false depuse in dosare nu-i intereseaza.Aceasta planghere sta indosita de aproape 3 ani.Cine i raspunzator de tergiversarea si musamalizarea acestor fapte care de altfel au fost sesizate si de cei de la Ministerul Culturii,sectia monumente istorice.Se pare ca mafiile imobiliare care functioneaza in institutiile statului infloresc cu buna stiinta a celor care de fapt ar trebui sa puna capat acestor practici.Cine si cand v-a raspunde macar la cererea pe care am depus-o la DNA in legatura cu plangerea?Adica ca ce se intampla cu dosarul?se lasa falsurile si mafia sa infloreasca sau se vor lua masuri,sau macar daca se lucreaza la dosar?
mi-au violat posta au intrat in casa in liposa mea, si i-mi urmaresc fiecare miscare,pretind plati care le au fost facute,sperjur si depunere acte care nu corespund adevarului in dosare
De ani de zile mi au facut zile negre ba chiar mai mult mi au indus si o boala cu ajutorul rudelor asistente sefe la psihiatrie cat si asisitente sociale.
Am facut 2 plangeri penale unul pentru vecini si al doilea pentru primarul Emil boc care i-si baga rudele si pilele cu contracte false in spatii din centrul Clujului.Nu primesc nici un rsapuns la prima plangere care am depus-o deja de un an.Mi se spune ca doar sa astept fiindca ia cate 5 ani pana cand se solutioneaza un caz.Pentru excroci care mint in instanta si inseala instantele de judecata nu exista lege in Cluj daca acestia sunt rude pile cu cei de la primarie sau de la poutere.se stie de orice Clujean get beget ca veniturile comuniste a caror rude au ajuns mari politicieni si au bagat toate rudele in pozitii cheie iar bunurile orasului este impartit intre ei. Se poate vedea pe pagina "nebunei de pe timelinul Kerekes Iren"unde am afisat cateva pagini din dosarul pe care l-am depus la parchet impotriva lui Emil Boc.