am facut o plangere penala impotriva primarului care a facilitat eliberarea contractelor false a vanzarii unor spatii inexistente in Cartea Funciara Imobil.Plangerea a ajuns la DNA,am cerut lamuriri acum peste o luna ca ce se intampla cu aceasta plangere,intre timp lunar fac sesizari pe baza acestor falsuri si a resturileor cu care aceste falsuri vor sa fie musamalizate,primaria i-si da cu tifla inainte,ca se claseaza tot ce depun inacest sens fiindca o sesizez repetat si pe ei nu-i mai intereseaza ei nu doersc sa fac nimic in privinta impartirii unor bunuri obstesti la rude pile si relatii pe contracte false si nici constructiile ilegale si expertizele false depuse in dosare nu-i intereseaza.Aceasta planghere sta indosita de aproape 3 ani.Cine i raspunzator de tergiversarea si musamalizarea acestor fapte care de altfel au fost sesizate si de cei de la Ministerul Culturii,sectia monumente istorice.Se pare ca mafiile imobiliare care functioneaza in institutiile statului infloresc cu buna stiinta a celor care de fapt ar trebui sa puna capat acestor practici.Cine si cand v-a raspunde macar la cererea pe care am depus-o la DNA in legatura cu plangerea?Adica ca ce se intampla cu dosarul?se lasa falsurile si mafia sa infloreasca sau se vor lua masuri,sau macar daca se lucreaza la dosar?