avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prefectul prin actiunea sa in instanta induce in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prefectul prin actiunea sa in instanta induce in eroare instanta de judecata, ascunde falsuri, vanzare de terenuri cu acte false. Instanta executa in tocmai indicatiile mincinoase ale prefectului

Prefectul unui judet a sesizat instanta de judecata inaintand o cerere de chemare in judecata privind nulitatea totala a unui titlu de proprietate. Acestea in urma unui raport al ANRP In actiunea sa a prezentat partial adevarul, ascunzand unele acte false eliberate de o primarie din judet, cu scopul de a proteja primaria emitenta a falsurilor. Mai mult in virtutea functiei , si profitand de acesta in intampinarile sale induce in eroare instanta de judecata. Instanta aceptand mentiunile false. Am adus la cunostiinta instante de judecata faptul ca exista contracte de vanzare cumparare facute cu acte false eliberate de primarie. Instanta de judecata nici macar nu a luat in seama cele scrise intro nota in care atentionam ca sunt vanzari de terenuri cu acte false. Ce pot face ? Deoarece instanta face tot ce spune prefectura. Ce se poate face legal in a denunta falsurile care au produs efecte. Am intrat in posesia falsurilor cat si a actelor cu care pot demonstra falsul, cu mentiunea faptului ca aceste inscrisuri care sunt probe au fost ascunse de primarie, prefect si organelor de politie si parchet din judetul respectiv. Nu am vazut atata serparie ca in acest judet. Unde politia parchetul, instanta de judecata ascund in lant faptele penale. Mai mult decat atat de 1 an si 3 luni nu sa dat motivarea in dosarul civil.
Ce se poate face ? Detin toate dovezile : falsuri si dovada care demonstreaza falsurile.
Cu mentiunea ca faptele penale sunt prescrise. Personal am aflat si intrat in posesia falsurilor in cursul anului trecut 2018
Ma gandesc sa sesizez parchetul din raza caruia am domiciliul, alt judet decat cel unde se intampla faptele, pentru falsuri si uzul de fals cat si pentru inducerea in eroare a instantei civile de judecata. Se poate face ceva legal ?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
soparla62, utilizator
Cel mai recent răspuns: soparla62 , utilizator 23:29, 3 Iunie 2019
Buna seara,
1. Angajati-va avocat.
2. Dupa motivare formulati apel
3. Formulati plangeri penale la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. sau la DNA!
Va puteti apăra pe baza dovezilor.
Dacă va permiteți să angajați avocat ar putea fi util.
Separarea guvernului de justiție în unele zone poate sa nu fie chiar clară și ar fi bine sa va apărați cât se poate de compact si calificat.
In cursul procesului am informat scris instanta de judecata de falsuri si uzul de falsuri. Nici grefiera nici instanta in nici o incheiere de sedinta nu au specificat nimic despre falsuri. Parca nici nu a existat acea Nota de informare a instantei. Instanta judecatoria rezpectiva ignorand legea, art de lege, decrete, decizii ale ICCJ, falsuri peste falsuri.. Am informat scris instanta de judecata de faptul ca, de fapt in Horararea unei comisii judetene se ascund inca 70-115 tiluri de proprietate emise prin acelasi mod de operare. Ca sa intelegeti ce acund:
Azi 03.06. 2019 prefectul elibera titlurile de proorietate se puneau in posesie persoanele - fara a exista vreo propunere ori vreo hotarare a comisiei locale sau a comisiei judetene.
La data de 03.07.2019 dupa 30 zile de la eliberarea titlurilor de proprietate se faceau popuneri de catre cele doua comisii de fond funciar si se dadea hotarare a comisiei judetene privind titlurile emise cu 30zile inainte. Acestea conform unui raport intocmit de ANRP Bucuresti
Nu sunt persoana care sa deschid gura, fara a proba cu inscrisuri cele mentionate verbal.
Acestea sunt ascunse de prefect, primar si instanta de judecata. Groaznic !
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
soparla62, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prefectul a sesizat instanta civila, in cererea sa prezinta fapte neadevarate ca fiind adevarate soparla62 soparla62 Prefectul unui judet a sesizat instanta de judecata inaintand o cerere de chemare in judecata privind nulitatea totala a unui titlu de proprietate. Acestea in ... (vezi toată discuția)
falsa ! ! ! cererea de chemare in judecata in procesul civil este act oficial ? soparla62 soparla62 Buna seara, va rog daca imi puteti spune daca Cererea de chemare in judecata formulata de prefect intr-un proces civil privind nulitatea absoluta titluvde ... (vezi toată discuția)
Intrebare: titluri de proprietate adevarate ori nule de drept ? raspuns halucinant al prefectului actual de ialomita. soparla62 soparla62 INTREBARE: Titluri de proprietate adevarate ori nule de drept ? Raspuns halucinant al prefectului de Ialomita. Va da un exemplu scurt din judetul,Ialomita ... (vezi toată discuția)