avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTREBARE: Titluri de proprietate adevarate ori nule ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTREBARE: Titluri de proprietate adevarate ori nule de drept ? Raspuns halucinant al prefectului actual de Ialomita.

INTREBARE: Titluri de proprietate adevarate ori nule de drept ? Raspuns halucinant al prefectului de Ialomita.

Va da un exemplu scurt din judetul,Ialomita retineti data si ziua : Azi 23.05.2017 se elibereaza, 120 titluri de proprietate si fise de punere in posesie pentru care nu exista propuneri de validare a comisiei locale si Hotarare a Comisiei Judetene de Fond Funciar Ialomita. Pentru aceste titluri de proprietate emise azi 23.05.2017 de abia luna viitoare pe data de 20.06.2017 comisia locala inainteaza propunerile catre comisia judeteana de fond funciar, iar pe data de 21.06 (iunie). 2017 Comisia Judeteana Ialomita hotaraste prin sedinta validarea a celor 120 titluri de proprietate care au fost emise azi si oamenii deja pusi in posesie. Intr-un singur caz am desopeiri pentru o singura persoana 3 ha teren pentru care nu detine acte. Va dati seama ce este in spatele acestao ghidusii facute de primar cu ajutorul prefecturii.
Intrebare este sunt aceste titlri de proprietate nule de drept ? TOATE CELE 120 TITLURI DE PROPRIETATE AU FOST EMISE ANTERIOR HOTARARILOR COMISIILOR LOCALE SI JUDETENE !
Ce statut au aceste titluri sunt valabile ? Prefectul de Ialomita recunoste scris ca sau facut magarii (exact asa scrie) dar nu le denunta pentru ca sar crea un precedent extrem de periculos (citat din raspunsul prefectului de ialomita presedinte al comisiei judetene de fond funciar)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: soparla62 , utilizator 08:47, 25 Mai 2017
Bună ziua,

Afirmațiile dumneavoastră trebuie probate (și nu în fața noastră, pe forum). Până ce instanța nu va constata nulitatea acestor titluri, ele vor circula nestingherit. Nu știu dacă aceste lucruri ar atrage nulitatea titlurilor, dar în practică au fost multe cazuri în care oamenii au fost puși în posesie fără să li se fi eliberat încă titlu, cel puțin în anumite zone ale țării.

Nu am înțeles însă dacă acest lucru vă aduce atingere drepturilor sau intereselor dumneavoastră, ori dacă v-a determinat să faceți investigații pur și simplu, de dragul justiției.
Cred ca nu ati inteles au fost pusi in posesie si sau dat titlurile de proprietare azi ( a fost exemplu) dupa care luna viitoare se vor face propunerile si se vor lua hotarari pentru ce sa amis azi .
Nu ati inteles ! Au fost emise titluri fara acoperire dupa circa 30 zile sau facut propunerile pentru cea ce a fost emis anterior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate conform art. 4 din legea 1/2000 definitiv definitiv Conform prevederilor art. 4 aliin (1 ) si urmatoarele din Legea 1/2000 s-a instituit o procedura de constituire a dreptului de proprietate pentru situatiile in ... (vezi toată discuția)
2 p.v. de punere în posesie pe acelaºi amplasament Katri Katri Deţin un proces verbal de punere în posesie din 2005 (semnat de primar, secretar, reprezentantul Ocolului silvic, topograf, reprezentant legal al ... (vezi toată discuția)