Prefectul unui judet a sesizat instanta de judecata inaintand o cerere de chemare in judecata privind nulitatea totala a unui titlu de proprietate. Acestea in urma unui raport al ANRP In actiunea sa a prezentat partial adevarul, ascunzand unele acte false eliberate de o primarie din judet, cu scopul de a proteja primaria emitenta a falsurilor. Mai mult in virtutea functiei , si profitand de acesta in intampinarile sale induce in eroare instanta de judecata. Instanta aceptand mentiunile false. Am adus la cunostiinta instante de judecata faptul ca exista contracte de vanzare cumparare facute cu acte false eliberate de primarie. Instanta de judecata nici macar nu a luat in seama cele scrise intro nota in care atentionam ca sunt vanzari de terenuri cu acte false. Ce pot face ? Deoarece instanta face tot ce spune prefectura. Ce se poate face legal in a denunta falsurile care au produs efecte. Am intrat in posesia falsurilor cat si a actelor cu care pot demonstra falsul, cu mentiunea faptului ca aceste inscrisuri care sunt probe au fost ascunse de primarie, prefect si organelor de politie si parchet din judetul respectiv. Nu am vazut atata serparie ca in acest judet. Unde politia parchetul, instanta de judecata ascund in lant faptele penale. Mai mult decat atat de 1 an si 3 luni nu sa dat motivarea in dosarul civil.
Ce se poate face ? Detin toate dovezile : falsuri si dovada care demonstreaza falsurile.
Multumesc
Acum, la intrebarea d-voastra: "Ce pot face cand justitia, administratia si politicul sunt impotriva mea" singurul raspuns este binecunoscutul "Nimic!" Daca ne scrieti insa care este problema d-voastra, ce doriti sa obtineti in justitie, insiruind faptele in ordine cronologica, poate ne vin niste idei si poate ca va sunt de folos.