Buna ziua , intr-un proces civil intentet de prefect privind nulitate absoluta partiala titlu de proprietate. Prefectu este reclaman parati un Costica care a luat niste terenurri care au apartinut familiei mele.+ paratele cele doua comisii de judecata . Subsemnatul cat si ANRP am facut cerere de interventie in nume propriu. Cereri de interventie admise in principi pentru ca are stransa legatura cu cauza. De aici m-am blocat .... Instanta a dispus prin citatie ca trebuie sa fac intampinare
1). dar nu a dispus un termen asa cu era normal .
2). In cate exemplare trebuie sa fac si sa depun intampinarea ?????
3). Numai pentru ANRP si instanta ?
4). ANRP.+ INSTANTA + PREFECTURA care este recclmanta ?
5 ). Pentru toate 5 partile aflate in dosar , adica in 5 exemplare
6). in conditiile in care la cerea mea de interventie admisa de catre instanta de judecata eu nu am primit niciodata instiintarile cu intmpinarile celorlalti reclamant prefect, paratele cele doua comisii, comunala si judeteana lsi nici macar de la paratul Costica la cereare mea de interventie?
In concluzie in cate exemplare fac intampinarea ? Numai pentru Instanta si ANRP ? Numai pentru instanta,prefect si ANRP ? ORI PENTRU TOATE PARTILE ,RECLAMANTE + PARATE SI PARATI SI INSTANTA ?
Multumesc anticipat
Buna ziua,
Intampinarea se depune la instanta in atatea exemplare cate parti sunt (reclamanti, parati, intervenienti) (mai putin cel ce o formuleaza) si un exemplar pentru instanta!
Instanta nu avea cum sa stabileasca un termen atata timp cat toata procedura premergatoare nu a fost finalizata.
Veti primi si dumneavoastra aceste intampinari iar daca nu le primiti trebuie sa mergeti la arhiva si sa le studiati!
Eu am depus cerere de interventie inca din prima faza, mai precis imediat dupa deschiderea procesului de catre prefect. in luna februareie 2017 . Am vazut la dosar ca sunt intampinari facute din luna martie. dar am vazut si am cerut sa le xeroxex. Nu am primit niciodata intampinarile acasa. si nici la dosar nu exista decat exemplarele pentru instanta. Ca sa fiu mai scurt celelalte parti au depus intampinare la cererea me de interventie pana sa fie judecata de instanta. Cererile de interventie sau judecat pe data de 17 08..2017. Chiar in incheierea de sedinta judetatoarea spune ca se va face intampinare numai la cererea de interventie a ANRP Anu si la cererea mea de interventie . Mentionand ca au fost facute deaja. Dar eu niciodata nu am fost instiinta si nici nu mi sa transmis. Am fos eu la instanta si am vazut dupa care am solicitat copii. Este o prectica in acest jude . I Mai mult am depus si toate dovezile i n conditiile acestea trebuie sa fac alte 5 seturi de acte. Nu stiu de ce se aplica legea cu dubla masura uniii depun pentru toti altii numai pentru instanta
Am inteles sunt 5 parti depun 5 3xemplare cu documentele prin care ma apar. Asta insemna ca tot dosarul este format numai din actele depuse de subsemnatul
Multumesc, Domnule Avocat Klein Kiritescu
Depinde daca instanta a admis cererea dvs. de interventie. Pana nu se admite cererea, dvs. nu aveti calitate in proces. De asemenea, intervenientul care intra in proces mai tarziu, ia procesul in faza in care se gaseste. Adica, instanta nu are obligatia sa va transmita toate actele procedurale anterioare intrarii dvs. in proces. Dvs. aveti obligatia de a merge la arhiva si sa le obtineti (simpla cerere trimisa la dosar nu este suficienta pentru ca presupune achitarea unor costuri de copiere).
Faza premergatoare se refera la stadiul anterior primului termen de judecata, etapa in care se face schimb de intampinari, cereri reconventionale, raspunsuri la intampinare.
Din moment ce a fost deja un termen de judecata, faza premergatoare s-a finalizat deja.