avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprogramare parchet, citatia n-a ajuns la timp
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprogramare parchet, citatia n-a ajuns la timp

M-au citat la parchet sa dau declaratie in legatura cu o plangere ce am formulat-o.
A sosit posta... dupa data programata. Cu amenintare de amenda.
Am scris un fax in care am solicitat sa se reprogrameze, pt motivul obiectiv ca n-am aflat in timp util.
Oare mai trebuie sa fac ceva...??
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 18:07, 12 Septembrie 2016
Nu. este suficent.
Cu cat timp inainte ati aflat?
Ei au emis citatia pe 12... pt data de 25.
Insa la posta a ajuns pe 22... iar eu am fost sa o ridic pe 30 :)
Sau au trimis-o tardiv special. In cazul meu au emis-o tardiv, le-am scris memoriu despte asta, 4 luni au refuzat sa emita alte citatii apoi au falsificat o propunere de emiterea unui mandat de aducere cu patrundere si m-au arestat din casa cu 4 mascati si 2 politisti, fara sa savarsesc nici o infractiune

[edit: delete partial - Nu denigrati institutii !]
Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2016
trandafir2, moderator
eusaisapte a scris:

m-au arestat din casa cu 4 mascati si 2 politisti, fara sa savarsesc nici o infractiune

arestat???

Alte discuții în legătură

Legea privind emiterea ordonante de continuarea urmaririi penale de catre organul de cercetare penala? eusaisapte eusaisapte Buna ziua, \"organele judiciare\" au falsificat impotriva mea 3 (trei) dosare de Incalcarea solemnitatii sedintei, in unul acuzandu-ma ca tulbur linistea in ... (vezi toată discuția)
Pot sa fac plangere in instanta impotriva solutiei procurorului general?? aidu aidu P.G. respins cererea de recuzare pe care am formulat-o impotriva procurorului de caz. Pot sa contest in instanta masura?? (vezi toată discuția)
Procedura contestatie la executare cheltuieli judiciare in penal? eusaisapte eusaisapte Care este procedura contestatiei la executare cheltuieli judiciare in penal? Sunt somat cf. art. 578 din CPP sa platesc niste cheltuieli judiciare vadit ... (vezi toată discuția)