avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca fals !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca fals !

Buna ziua . Un individ care nu este proprietar in cadrul asociatiei noastre , dupa demisia presedintelui ( octombrie , 2012) si administratorului (martie , 2013) si-a facut singur contract de munca si a preluat cheile , documentele si stampilele asociatiei , de la fostul administrator angajat . Am solicitat interventia politistilor si am fost chiar eu amendat pentru ca : ''se cunoaste situatia ''(!) individului (de catre mafia locala). In urma acestor abuzuri am cerut , in scris , ca ITM sa-mi elibereze un document cu data depunerii contractului administratorului impostor , salariul si programul contractate .
ITM-ul , dupa aprox. 3 luni , invocand Legea 677/2001 , nu vrea sa-mi dea nicio relatie despre contractul fraudulos . Mentionez ca in intervalul scurs de la demisia presedintelui si pana in prezent nu a fost organizata nicio adunare generala a asociatiei .
Va rog sa-mi dati un sfat cu privire la modalitatea prin care pot obtine o copie a contractului impostorului administrator . Individul nu este angajat legal , pentru ca nu exista com. executiv , nu este ales sau numit legal , dar are sustinerea mafiei comuniste intr=o entitate privata . Individul este angajat ca si magaziner la o unitate a administratiei locale , si-a facut singur contract , si-a stabilit salariu si are program , dupa programul de la stat , de 6 ( sase ) ore pe saptamana . Primaria refuza sa intervina , fiind sesizata , in scris . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 08:41, 18 Noiembrie 2013
Informatiile care rezulta din documentele depuse de angajatori si detinute de I.T.M.,nu sunt puse la dispozitia unui tert, cu exceptia autoritatilor abilitate prin lege sa le solicite.
Potrivit art.1 alin.1 din OG nr.27/2002, modificata si completata, cetăţenii au dreptul de a adresa autorităţilor şi instituţiilor publice petiţii formulate în nume propriu.

Pentru a se obtine o copie de pe c.i.m., trebuie ca sesizarea sa vina din partea Asociatiei de proprietari.

1) doar în filmele italiene am văzut aşa ceva! De ce nu depuneţi o Plângere înregistrată parchetului d.p.l.judecătoria de care aparţineţi atât împotriva "individului" cât şi împotriva abuzului poliţiei, un răspuns bazat pe un concept bolnav precum că ''se cunoaste situatia" ca să nu-i zic tot mafiot potrivit expresiilor postate de dvs. "Am solicitat interventia politistilor si am fost chiar eu amendat pentru ca : ''se cunoaste situatia ''(!) individului (de catre mafia locala)."mafia locală", poate fi anihilată cu ajutorul organelor de cercetare penală, instanţă de judecată.Specificaţi că aţi sesizat şi Primăria potrivit nr. . . dar şi aceasta "Primaria refuza sa intervina".Anexaţi în copie toate dovezile, demersurile ce le-aţi făcut şi solicitaţi răspuns în scris acelui parchet ;
2) contestaţi imediat sancţiunea dvs. cu amendă.
Va multumesc , dar ''asociatia '' este reprezentata doar de impostor , in toate functiile , cu de la sine putere , in colaborare cu organele ; si nici macar nu este proprietar al asociatiei ...
Buna ziua . Pentru ''n53''.
Am depus o plangere si la Parchet . Procurorul de serviciu , mi-a spus ca nu-l intereseaza impostura individului , el va verifica doar daca a luat bani ilegal ... daca cineva se indoieste de realitatea acestor fapte de tip mafiot , ii pun la dispozitie toate copiile documentelor pe care le detin . Din luna mai , ramanand cu toate documentele , cheile si stampilele asociatiei din care nu face parte , impostorul si-a fabricat chiar si contract de munca - mi-a confirmat angajatul ITM , telefonic , sarlatanul si-a stabilit salariu si program ...
Individul care pana in luna mai a detinut (ilegal) funtia de cenzor al asociatiei a fost ales intr-o adunare generala fictiva , si nimeni nu a stiut de existenta lui , in afara complicilor . Cenzorul , din afara membrilor asociatiei , putea fi ales doar dupa o adunare generala , daca ar fi fost imputernicit com. executiv , potrivi legii . Dupa ce pres. si administratorul au dat bir cu fugitii , individul si-a adjudecat , cu de la el putere , toate functiile . La sfarsitul lunii iulie , impostorul pres.-administrator , uzand de faptul ca detine (ilegal) stampilele asociatiei a falsificat afise pentru convocarea si reconvocarea unor adunari generale ordinare , fictive , semnand ''com. esecutiv'' - care nu exista in realitate , legal .
Primaria refuza , din anul 2010 , sa raspunda la cererile de verificare a ilegalitatilor din asociatie . Primarul a scris pe site-ul ''domnule...'' ca el nu poate da amenzi , cu toate ca Legea 230/2007 il obliga sa constate si sa aplice sanctiuni . Fostul presedinte si fostul administrator au fugit deoarece , in instanta , doi ani la rand , judecatorii au desfiintat NUP -urile procurorilor si au trimis dosarul pentru inceperea urmaririi penale . Din dosarul penal fac parte , ca invinuitii , si reprezentantii primarului - cei care nu doresc aplicarea legii in cazul pilosilor , catei de partid . Legea este omisa fraudulos .
Ca un element ce poate sa va convinga , din 17.07.2013 , cand dl. Ministru a dispus cercetarea prealabila a sefului IPJ , astazi nu se cunoaste care este sanctiunea aplicata aceluia .
Unele informatii spun ca mai degraba vor schimba Ministrul decat seful sanctionat (a doua oara in acest an) al IPJ . Cand am pomenit despre mafie am avut in vedere doar documente oficiale ale institutiilor implicate , care nu doresc sa aplice legea ... cand nu le este de folos .
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2013
IonPopescu-B, utilizator
1) cred că am putea să vă dăm mai multe informaţii dacă, dvs. ne-aţi preciza în ce calitate aţi făcut acele demersuri ;
2) de exemplu: "Primaria refuza , din anul 2010 , sa raspunda la cererile de verificare a ilegalitatilor din asociatie." Ale cui cereri ? ale unui simplu cetăţean sau împuternicit/în numele asociaţiei ? Există "ac" şi pentru "cojocul" Primăriei, Primarului etc dacă : a) vă răspunde în scris că "refuză" să . . . ; b) NU răspunde în termen legal la Petiţia unui cetăţean etc
3) "Primarul a scris pe site-ul ''domnule...'' ca el nu poate da amenzi , cu toate ca Legea 230/2007 il obliga sa constate si sa aplice sanctiuni", dacă e aşa, ar însemna abuz în serviciu din partea Primarului sau împotriva intereselor . . . ;
4) "Individul care pana in luna mai a detinut (ilegal) funtia de cenzor al asociatiei a fost ales intr-o adunare generala fictiva , si nimeni nu a stiut de existenta lui , in afara complicilor.", adunaţi de partea dvs. pe ceilalţi proprietari/chiriaşi-majoritatea şi folosiţii în Plângere ca dovezi/martori ale "falsurilor", actelor "false" etc etc
5) împotriva Primăriei-Primarului pt. faptele ce le susţineţi : a) pt. nesoluţionare Petiţii în termen legal - 30 de zile de la înregistrare, un posibil proces pe Contenciosul administrativ, în termen de 6 luni ; b) pentru " ca el nu poate da amenzi, cu toate ca Legea 230/2007 il obliga sa constate si sa aplice sanctiuni" , la parchet pt. abuz în serviciu/contra . . .;

Înseamnă că, aveţi de dus "lupte" cu acel personaj şi cu "complicii" lui.Nu vă lăsaţi!

Alte discuții în legătură

Contract de munca fraudulos. IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Cu respect, va rog sa-mi spuneti pe cine sa chem in judecata pentru anularea unui contract de munca fraudulos. Este vorba despre un contract ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face . asociatie de proprietari . IonPopescu-B IonPopescu-B Buna dimineata . Va rog sa-mi spuneti daca , pentru a putea obtine documentele pe baza carora sunt calculate cheltuielile lunare , pot solicita copiile ... (vezi toată discuția)
Noua lege a asociațiilor de proprietari flory_mr flory_mr Articolul 53 din noua Lege a Asociațiilor de Proprietari este criminal pentru șefii multor Asociații, mai ales dacă în cadrul acestora sunt peste 100 de ... (vezi toată discuția)