elenazan a scris:
@flory_mr
Dacă în timpul anului se modifica salariul minim, codul fiscal, prețul la apă, energie, credeți ca e nevoie de o adunare generala sa aprobe modificare de buget?
Pe mine, sincer, mă „terorizează” psihic mesajele dvs. din forum, nu știu ce m-as fi făcut să am așa un proprietar în Asociație !
Dacă aș avea un președinte ca dvs. (cum noi avem deja în Asociație - are și dosare penale făcute de mai mulți proprietari), care nu știe sau nu citește legile, este logic că v-aș ține în procese până ați respecta textul legilor, știind că tot de la noi, proprietarii, vă luați un venit, de multe ori ne-meritat, deoarece abuzați de funcții și cereți bani pe listele de plată fără a respecta legile !
Dacă vă „terorizează” faptul că eu impun respectarea legii de către șefii de Asociații (așa cum și ei ne impun nouă vreo 2-3 articole de legi), mai bine ne părăsiți, că vă dăunează sănătății (aici discutăm doar pe baze juridice, nu „țățisme” de-ale dvs.). Din postările dvs. remarc o teamă pentru faptul că vor vedea și proprietarii din Asociația dvs. toate textele legilor care sunt deobicei încălcate de mulți șefi de Asociații
Vă rog mult, dacă nu aveți un spirit constructiv pe acest Forum, și aveți rol de Troller, ne-discutând la obiect subiectele Topic-urilor forumiștilor, cu comentarii bazate pe legi, nu pe teorii ale dvs. (inclusiv cu jigniri deja postate la adresa mea), EU ZIC SĂ POSTAȚI ÎN ALTĂ PARTE.
Accept să fiu combătut pe baza unor texte de legi (de-asta e Forum de discuții), dar nu folosește nimănui jignirile dvs. la adresa unei familii care a fost terorizată de infractorii care le conduc Asociația de Proprietari, noi fiind dați în judecată în 2014 pentru niște așa-zise restanțe care s-au dovedit ca fiind ilegale în Instanțe, și din cauza asta m-am jurat că voi face orice, în baza legilor din domeniu, să-i dau în judecată, an de an, până vor plăti civil și penal pentru abuzul lor de a impune pe listele de plată sume total ilegale și abuzive, cu niște penalizări chiar și de 19 ori mai mari ca restanțele.
Ca să fiu mai explicit, vă arăt tuturor cum șefii penali ai Asociației noastre au „în sânge” calculul total ilegal al sumelor de pe listele de plată, mai ales penalizările, care depășesc cu mult valorile legale și normale (de obicei sunt cu 50-80% mai mici decât restanțele).
Vedeți în poză cum o Expertă Contabilă Judiciară a depistat faptul că șefii infractori dovediți ai Asociației noastre au calculat unui restanțier penalizări mai mari cu 4000 de lei decât maximul restanțelor cumulate (normal și legal, penalizările trebuiau să fie cu peste 4000 de lei mai mici decât restanțele): [ link extern ]
„elenazan”, cum comentați faptul că listele de plată nu sunt legal calculate, aceasta fiind o evidentă faptă penală de Înșelăciune - art. 244 din Noul Cod Penal ?
Ia ziceți dvs., n-ar trebui ca pentru această înșelăciune (nu putem de vorbi de eroare de calcul) să răspundă penal în primul rând contabila Asociației, și apoi cenzora și președinta (plus membrii Comitetului Executiv), deoarece persistă și acum problema cu penalizările impuse în mod abuziv, cu mult mai mari decât permite Legea 230/2007, art.49, alin.1 ?
Dacă aș avea o președintă ca dvs. ... eu vin cu dovezi clare, iar dvs. veniți cu teorii și cu subiectivisme, apărând niște impostori deja dovediți de organele penale de anchetă !