avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contract de munca fraudulos.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contract de munca fraudulos.

Buna ziua.
Cu respect, va rog sa-mi spuneti pe cine sa chem in judecata pentru anularea unui contract de munca fraudulos.
Este vorba despre un contract de munca intocmit, semnat, stampilat si inregistrat la ITM de aceeasi persoana, atat in calitate de angajat, cat si in calitate de angajator.
O persoana, cu relatii prin institutiile de stat, fara sa fie proprietar al asociatiti de proprietari, fara sa fie ales, numit (nu poate fi vorba) sau angajat legal anterior, a preluat stampilele si documentele asociatiei (in 2013) si, profitand de lipsa unui presedinte legal ales, si-a fabricat si inregistrat contract de munca. Ulterior, am sesizat politia, primaria si parchetul insa, deloc de mirare in oras, nimeni nu a luat vreo masura. Legala. Mai mult, am fost sanctionat pentru ca am deranjat organele. (Am recuperat banii in instanta) Acum, dupa doi ani de zile, cu ajutorul unei instante de judecata, am obtinut o copie a contractului de munca fraudulos, despre care vorbea. Pentru ca nu am incredere in parchet, as vrea sa anulez acest contract mincinos in instanta de judecata, contractul fiind intocmit fara acordul angajatorului; care era inexistant.
Protejatul institutiilor, cel care a falsificat documentul, a semnat in calitate de angajator- reprezentant legal, presedinte al asociatiei, in conditiile in care nu a detinut aceasta functie niciodata, si nici nu ar fi putut detine functia de presedinte, nefiind proprietar in cadrul asociatiei. Mai mult, pe langa substituirea mincinoasa a functiei de presedinte, sarlatanul a folosit si stampilele asociatiei si, desigur, a semnat in ambele calitati de angajat si angajator. Cum institutiile, sesizate oficial, il acopera, ramane doar calea instantei de judecata.
Asadar, va rog sa-mi spuneti pe cine sa chem in judecata, asociatia de proprietari, care nu are un presedinte legal ales nici in momentul de fata (si nu avea nici in momentul fraudarii contractului), pe impostorul cu relatii, ori pe ambii?
Voi solicita constatatrea nulitatii absolute a contractului fraudulos.
Va rog, un raspuns cat mai curand posibil!
Trebuie chemata asociatia de proprietari in judecata, dar si pe salariat.
Va multumesc frumos!
Bună ziua!
Pentru informarea corectă a participantilor acestui forum, vă aduc la cunoștință faptul că, după trei ani, am reușit să anulez, prin hotărâre definitivă, contractul de muncă fals al impostorului protejat de către indivizi din primărie, poliție, parchet...
Ca să vă dați seama de tupeul și susținerea de gașcă, nici după hotărârea tribunalului, impostotul nu a vrut să părăsească postul din care ne fura (chiar dacă decizia era executorie); a făcut apel și abia atunci am reușit să-l trimit acasă.
Vreau să subliniez faptul că polițiștii și procurorii nu au găsit că falsificarea contractului de muncă - (semnat de către individul care nu avea dreptul de semnătură, nu făcea parte din conducerea asociației, nu era membru în asociație), de către un impostor ar fi infracțiune. Nu! organele de cercetare au păpat banii de pomană, mușamalizând faptele protejatului. Ca un exemplu, șefa parchetului a emis document de respingere a plângerii mele înainte cu trei (3) zile de a primii plângerea mea propriu-zisă.
Eu m-am obișnuit cu acest sistem mafiot, însă este muult mai gravă situația; în toate instituțiile domnește aceeași situație de complicitate infracțională.
O zi mai bună!
Totuși, chiar dacă faptele de fals și uz de fals erau evidente, probate, parchetul a dat NUP, tergiversând mult cazul și, la final emițând un act, voit greșit, cu modificarea numelui impostorului! În această țară mafia din parchete este sufocantă, dacă cercetatul are relații, inclusiv, ori mai ales, politice.
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2022
IonPopescu-B, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca fals ! IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua . Un individ care nu este proprietar in cadrul asociatiei noastre , dupa demisia presedintelui ( octombrie , 2012) si administratorului (martie , ... (vezi toată discuția)
Nici un membru al comitetului executiv nu e(ra) proprietar În cadrul asociaȚiei de proprietari. flory_mr flory_mr De curând, studiind actele primite prin e-mail de la Judecătorie, din dosarul civil pe care-l am cu Asociația de Proprietari, am descoperit ceva uluitor, ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua . Presedintele asociatiei de proprietari , fata de care a fost dispusa , in instanta , inceperea urmaririi penale , si-a dat demisia si citez : ... (vezi toată discuția)