Buna ziua.
Cu respect, va rog sa-mi spuneti pe cine sa chem in judecata pentru anularea unui contract de munca fraudulos.
Este vorba despre un contract de munca intocmit, semnat, stampilat si inregistrat la ITM de aceeasi persoana, atat in calitate de angajat, cat si in calitate de angajator.
O persoana, cu relatii prin institutiile de stat, fara sa fie proprietar al asociatiti de proprietari, fara sa fie ales, numit (nu poate fi vorba) sau angajat legal anterior, a preluat stampilele si documentele asociatiei (in 2013) si, profitand de lipsa unui presedinte legal ales, si-a fabricat si inregistrat contract de munca. Ulterior, am sesizat politia, primaria si parchetul insa, deloc de mirare in oras, nimeni nu a luat vreo masura. Legala. Mai mult, am fost sanctionat pentru ca am deranjat organele. (Am recuperat banii in instanta) Acum, dupa doi ani de zile, cu ajutorul unei instante de judecata, am obtinut o copie a contractului de munca fraudulos, despre care vorbea. Pentru ca nu am incredere in parchet, as vrea sa anulez acest contract mincinos in instanta de judecata, contractul fiind intocmit fara acordul angajatorului; care era inexistant.
Protejatul institutiilor, cel care a falsificat documentul, a semnat in calitate de angajator- reprezentant legal, presedinte al asociatiei, in conditiile in care nu a detinut aceasta functie niciodata, si nici nu ar fi putut detine functia de presedinte, nefiind proprietar in cadrul asociatiei. Mai mult, pe langa substituirea mincinoasa a functiei de presedinte, sarlatanul a folosit si stampilele asociatiei si, desigur, a semnat in ambele calitati de angajat si angajator. Cum institutiile, sesizate oficial, il acopera, ramane doar calea instantei de judecata.
Asadar, va rog sa-mi spuneti pe cine sa chem in judecata, asociatia de proprietari, care nu are un presedinte legal ales nici in momentul de fata (si nu avea nici in momentul fraudarii contractului), pe impostorul cu relatii, ori pe ambii?
Voi solicita constatatrea nulitatii absolute a contractului fraudulos.
Va rog, un raspuns cat mai curand posibil!
Cel mai recent răspuns:
IonPopescu-B , utilizator
10:05, 8 Aprilie 2022