avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt inconjurata de pile si relatii ale primarilor din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt inconjurata de pile si relatii ale primarilor din oras

De ani de zile mi au facut zile negre ba chiar mai mult mi au indus si o boala cu ajutorul rudelor asistente sefe la psihiatrie cat si asisitente sociale.
Am facut 2 plangeri penale unul pentru vecini si al doilea pentru primarul Emil boc care i-si baga rudele si pilele cu contracte false in spatii din centrul Clujului.Nu primesc nici un rsapuns la prima plangere care am depus-o deja de un an.Mi se spune ca doar sa astept fiindca ia cate 5 ani pana cand se solutioneaza un caz.Pentru excroci care mint in instanta si inseala instantele de judecata nu exista lege in Cluj daca acestia sunt rude pile cu cei de la primarie sau de la poutere.se stie de orice Clujean get beget ca veniturile comuniste a caror rude au ajuns mari politicieni si au bagat toate rudele in pozitii cheie iar bunurile orasului este impartit intre ei. Se poate vedea pe pagina "nebunei de pe timelinul Kerekes Iren"unde am afisat cateva pagini din dosarul pe care l-am depus la parchet impotriva lui Emil Boc.

Cel mai recent răspuns: cicko , utilizator 12:22, 10 Noiembrie 2014
De vecini de ce v-ati plans ?

mi-au violat posta au intrat in casa in liposa mea, si i-mi urmaresc fiecare miscare,pretind plati care le au fost facute,sperjur si depunere acte care nu corespund adevarului in dosare
am inteles..
ce varsta aveti, aveti rude, locuiti singur (a) ?
da locuiesc singura,ca norocul fiica mea e plecata din tara si pe ea nu o mai pot denigra si deranja

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Și, ați votat astãzi? de ce? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Bună ziua! Ați votat astăzi? Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu? Eu nu am votat. Ultima oară când am votat îmi amintesc, alături de alte ... (vezi toată discuția)
Parodii pe tema data Ares-3 Ares-3 Pentru ca ne-am mai antrenat si pe alte topicuri, va propun sa parodiem, cat mai multi (varianta optimista) sau macar unul (varianta pesimisto-realista) o ... (vezi toată discuția)
Omul de langa noi... justitiarul3 justitiarul3 Timpul. Asupra lui aruncam mai mereu vina pentru multe lucruri pe care de multe ori le ocolim pana le uitam. Am inceput sa ne grabim, de multe ori fara rost si ... (vezi toată discuția)