avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Activitate Floricica88

Activitate Floricica88

Am incheiat, in data de 24.02.2020 un contract de cumparare, plasare comanda, pentru o masina nou, in ideia in care, in momentul in care incepe programul rabla sa casam masina actuala, si sa folosim tichetul pentru noua masina.
Am fost contactat de catre reprezentatntul de vanzari si mi-i s-a spus ca nu pot spune sigur daca masina noua o sa ajunga in termenul de valabilitate al tichetului rabla. Ca solutie mi-i s-a propus sa cumpar un automobil de pe stoc dar mai scump.
Intrebarea mea este: Am vreo sansa, dat fiind contextul, de recuperare a avansului dat, avand in vedere ca eu orice situaie as alege pierd: risc sa pierd tichetul rabla si masina actuala implicit si la fel in situatia in care aleg varianta de pe stoc trebuie sa platesc o suma mai mare decat contractul pentru care m-am angajat.

Multumesc,
Răspuns la discuția Drepturi mama si tata de gemeni
Nu la indemnizatia pentru cresterea copilului ma refer ci la acel salariu mediu pe companie ce se acorda mamei atunci cand naste, sa-i zicem o prima, si nu stiam daca se acorda pentru fiecare copil sau pentru fiecare nastere.
Răspuns la discuția Drepturi mama si tata de gemeni
Multumesc mult pentru raspuns.
Salariu brut mama 3750 RON.
In cazul salariului mediu pe companie se plateste dublu(adica per copil) sau doar unul(per nastere)?
Buna ziua,

As dori sa stiu care sunt drepturile atat banesti cat si nebanesti(zile de concediu...etc) de care pot beneficia parintii de gemeni(atat mama cat si tatal)?

Multumesc