avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Contract cumparare masina noua.
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Contract cumparare masina noua.

Am incheiat, in data de 24.02.2020 un contract de cumparare, plasare comanda, pentru o masina nou, in ideia in care, in momentul in care incepe programul rabla sa casam masina actuala, si sa folosim tichetul pentru noua masina.
Am fost contactat de catre reprezentatntul de vanzari si mi-i s-a spus ca nu pot spune sigur daca masina noua o sa ajunga in termenul de valabilitate al tichetului rabla. Ca solutie mi-i s-a propus sa cumpar un automobil de pe stoc dar mai scump.
Intrebarea mea este: Am vreo sansa, dat fiind contextul, de recuperare a avansului dat, avand in vedere ca eu orice situaie as alege pierd: risc sa pierd tichetul rabla si masina actuala implicit si la fel in situatia in care aleg varianta de pe stoc trebuie sa platesc o suma mai mare decat contractul pentru care m-am angajat.

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Cum se poate recupera valoarea tichetelor auto 2022 ce urmeaza ... Elena BRG. Elena BRG. Cum se poate recupera valoarea tichetelor auto 2022 ce urmeaza a expira iar clientul nu si-a primit masina comandata la dealer, conform contractului? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am dat comanda la o mașină electrică in 03.02.22 ... Paul I Paul I Buna ziua, Am dat comanda la o mașină electrică in 03.02.22 iar configurația mașinii arata că beneficiază de încărcare rapidă la 85kw (documente ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situatie legata de achizitionarea unei masini ... Dianam03 Dianam03 Buna ziua, Am o situatie legata de achizitionarea unei masini noi de la un dealer autorizat. Pentru inceput, mi-a fost cerut un avans minim pentru a putea ... (vezi toată discuția)